Iš tokio kiekio pagaminsite didelį dubenį mišrainės.
Jei norisi sūriau, sūdome prieš pat pateikdami valgyti. Suruošti ingredientai sau gali stovėti šaldytuve ir ilgiau.
Beata, sakyk ka manai apie burokeliu salotas su raugintais agurkeliais ir pupelem Kuciu vakarui? (Aciu is anksto 😉 )
Sveiki,oj aš paskubėjau ir parduotuvėje nupirkau paprastų avinžirnių,nemarinuotų..ar labai pasikeičia receptas jei aš dėsiu virtus juos? :\
O sakykite burokelius kepti nepjaustytus? Ar juos reikia kuom apslakstyti?
o kaparėliai būtini, labai įtakoja mišrainės skonį?
kaip tik jų ir neturiu namuose.
Labai skani nauja mišrainė, gaminau kalėdoms, puikus skonis. Ačiū už receptą.
As dariau be kapareliu ir be avinzirniu. Tiesiog radau spinteleje raudonuju lesiu ir galvoju pabandysiu! Ir ka, gavosi nuostabus skonis:)! Aciu Beatai, tu nuostabi!
O kuo galima pakeisti avinžirnius, jei jų neturiu?
Kokio dydžio burokėliai turėtų būti? Arba koks svoris visus paėmus?
Beata, sakykit, burokelius pjaustyti jau tik iskepus orkaiteje (folijoje) ? Kiek laiko ir kokioje temp. juos taip kepti?
Kiek laiko reikia kepti burokelius?