8241
Beatos virtuvė

Bulviniai varškėtukai su špinatais

(14)
Reikės:
  • 400 g su lupena virtų bulvių
  • 200 gramų varškės
  • didelės saujos špinatų
  • 2 kiaušinių
  • druskos
  • 2 šaukštų miltų

1. Bulves nulupame, sumalame mėsmale arba pertriname bulvių trintuve.

2. Į bulvių masę įmaišome varškę.

3. Špinatus nuplikome verdančiu vandeniu ir gerai išspaudžiame vandenį. Susmulkiname.

4. Į bulvių masę suberiame špinatus, įmušame kiaušinius. Gerai išmaišome.

5. Suberiame miltus bei druską ir lengvai išmaišome.

6. Suformuojame norimos formos varškėtukus ir lengvai apvoliojame miltuose, kad verdant neišsileistų.

7. Verdame pasūdytame vandenyje apie 5 minutes.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. pince parašė:

    Pastebėjau, kad kai kurie daiktai ant stalo filmavimo metu paliekami kaip dekoracijos ir neturi nieko bendro su receptu. Pvz.: paprikos, stikliniai buteliai.
    Viskas puiku, tik tie pigūs raudoni plastmasiniai „bambaliai“ labai nesižiūrėjo.
    Pesiūlykit rėmėjams juos pakeisti stikliniais indais, atrodys žymiai solidžiau. To paties gamintojo padažo stikliniuose induose tikrai yra – mačiau parduotuvių lentynose.

  2. Greta parašė:

    Labas Beata, gal galetumet ikelti bulviu favoriciu recepta? Aciu:}

  3. Oni parašė:

    nieko gero is tu bulviu favoriciu. Siandien kepiau. Man asmeniskai nepatiko bulvese juntamas citrinu sulciu skonis, o nuo ideto medaus jos prilipo prie skardos dugno ir vietomis net apdege. Ko gero neverta improvizuoti ir geriau gaminti tradiciskai is kmynu-aliejaus-druskos-pipiru misinio…

    • jurga parašė:

      man asmeniskai labai patiko ir viskas isejo puikiai 🙂 pirma karta padariau tik sau ir vyrui ivertinti, labai patiko, labai skanu, susveitem momentaliai. kita karta dariau draugams irgi lb patiko.
      pirma karta kepiau skardoje, tai taip truputi padege, bet nedaug, antra karta tiesiau kepimo popieriu – niekas neprikepe. O del medaus, citrinos, skoniai skirtinga, juk galima pamazinti tam tikru ingridientu 🙂

  4. Mamukynas parašė:

    Reikės išmėginti 😉

  5. vaida parašė:

    Beata siandien bandziau si recepta buvo labai skanu, patiko visai seimai. Aciu kad daliniesi savo receptais ir patirtimi su mumis. Turime is ko semtis nauju ideju ir pamaloninti seima bei netiketai uzsukusius draugus.

  6. Neringa parašė:

    Aš rytoj bandysiu, žiūrint laidą net seilė tyso :)))

  7. Laura parašė:

    Kokį rekomenduotumėte padažą prie šio patiekalo?

  8. Božena parašė:

    Pabandziau. Nzn kodel, bet sunkoka lipdyti buvo, nelimpa ir viskas.
    Kas drl skonio, tai vyrui labai patiko, beveik visus suvalge. 🙂
    Siaip ir man patiko, tik maniau, kad jie lengvesni bus.
    Bet matyt bulves yra bulves.

  9. Lina parašė:

    Žiauriai skanu! Ačiū už receptą ;)*

  10. Karolina parašė:

    Vyras užsisakė keptų 🙂 tai pavoliojau kiaušinio plakiny, džiuvesėliuose ir laaabai puikiai gavosi! ;))

    Beata, tu nuostabi, visada maloniai nustebini! :))

  11. Rita parašė:

    Viriau šiandien, bet dėjau luptų bulvių košę, tai žinokit viskas puode pasileido:( Ar tikrai bulvės su lupynom taip įtakoja ir tik jos tinka?
    Ačiū

    • Beata Nicholson parašė:

      Su lupena virtos bulvės tikrai išlaiko krakmolą ir sutvirtina žymiai labiau..tačiau gal ir šiap nebuvo labai krakmolingos, o labiau vandeningos bulvės..arba virėt per stiprioje kaitroje, todėl pasileido.

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.