Porcijos
2 asm.

Reikės:

500 ml ar daugiau braškių ir kokių kitokių sulčių
2-3 šaukštų avižinių dribsnių
10 braškių
Pagardinimui - jogurto
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Sultis pilam į puodą, beriam avižas, maišom ir kaitinam, kai avižos sutriština sultis, sudedam supjaustytas ne per smulkiausiai braškes, dar leidžiam joms pavirti truputėlį, keletą minučių.

2
Ingredientai
Patarimas

Kad greičiau atšaltų, įpilkite jogurto vidun.

Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą