8241
Beatos virtuvė

Braškiniai nusidavimai: cupcakes/pyragėliai

(15)

Patepus kremu galima uždėti braškių, mėtos lapelių, labai labai gražu… Nuo to braškių jogurto pyragėlių skonis toks braškiškas (aš dėjau vaikišką braškinį jogurtą, kuris nėra labai saldus).

Reikės:
  • Tešlai:
  • 120 g sviesto
  • 2 kiaušinių
  • 150 g cukraus
  • 150 g braškinio jogurto
  • 140 g miltų
  • 1,5 a.š. kepimo miltelių
  • Kremui:
  • 100 g cream cheese
  • 2 braškių
  • šaukšto cukraus pudros
  • arba
  • cream cheese per pusę maišyti su sviestu

 

Kaip paruošti:

  1. Į dubenį dedame kambario temperatūros sviestą, beriame cukrų ir mikseriu pradedame trinti viską, kai truputį sviestas pasiplaks, įdedame vieną kambario temperatūros kiaušinį ir tada vėl plakame. Kai kiaušinis išsiplaka ir jo nebesimato, dedame dar vieną kiaušinį ir vėl plakame.
  2. Kai jau bus purus sviestinis kremas (jei kiaušiniai šalti, viskas gali pasidalinti, t.y., atsiskirti sviestas nuo kiaušinių – nėra pasaulio pabaiga, tada galima įdėti miltų šaukštelį ir toliau plakti) po truputį pilame ir plakame jogurtą. Plakame apie 2 min.
  3. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įsijojame į sviesto/jogurto/kiaušinių masę.
  4. Šaukštu gražiai išmaišome, tešla tampa standoka.
  5. Dedame į formeles ir kepame apie 30 min. 190 C orkaitėje kol pakils ir paruduos šiek tiek.
  6. Kol pyragėliai vėsta, pasigaminame kremą, aptepame juo pyragėlius.

Vaida, čia Tau.

Ir apie cupcakes dar bus… Kaip sakant, to be continued

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (15)
Komentarai
  1. Nesusipratimas parašė:

    kaip sudėti tešlą į tas popierines formeles,kad neištęžtų viskas? Gal reikia tas popierines formeles dar į kokią geležinę tvirtesnę formą dėt?:)

    • geras parašė:

      paprasciausiai reikia iki pacio virsau nedeti ir viskas bus gerai as jau ne pirma karta darau tokius ir viena karta ir man isbego kaip pridejau iki pacio virsaus bet dabar nededu iki pacio virsaus ir nebeisbega 😀

  2. geras parašė:

    paprasciausiai reikia iki pacio virsau nedeti ir viskas bus gerai tada neisbegs

  3. Vilma parašė:

    idealiausia tureti metaline keksiuku forma, i ja sudedi popierelius, supili tesla 2/3 , tada keksiukai islaiko forma, dar geriau silikonines formeles9 su jomis, net nereike tu popiereliu), jai jau nei to nei to neturi, imk kokius 4-5 popierelius, kad tvirciau laikytusi ir neisbegtu tesla( apatinius popierelius galesi dar panaudoti kitiems kartams tik tiek, kad jie bus truputi issiskete;) ).

  4. izut parašė:

    o kas tas cream cheese? cia pavadinimas kazkokio produkto kokio?

  5. nezinanti parašė:

    Gal galėtumėt paaiškinti kaip padaryti tą cream cheese? Ar jį reikia nusipirkti, ar pačiai pasidaryti? Iš anksto ačiū :))

  6. ugne parašė:

    labai labai skanu mano atrodu brasia mano mama taro labai skanu! 🙂 😀

  7. nami parašė:

    Tiesa sakant man per saldus tie kesiukai gavosi.

  8. emi parašė:

    ishbandyta! labai labai skanus gavosi!

  9. lina parašė:

    O kaip padaryti ta krema nes neraso kaip

  10. Gustas parašė:

    labai skanu Beta

  11. Laura parašė:

    Turiu tokį pastebėjimą: kodėl pasirinkus recepto spausdinimą, spausdina tik paruošimo eigą, o ingridientų sąrašas nėra įtraukiamas? gal čia tik mano kompiuteryje su parametrais kažkas ne taip?:)

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.