Šis užkandis yra tikrai populiarus ir be galo visų mėgstamas. Blynelių sugalvoti galima visokių – ir mielinių, ir bulvinių. Grietinė su krapais yra mėgstamiausias mano derinys, tik jei darote viską didesniam pasibuvimui ir norite pasiruošti iš anksto, tai siūlau naudoti tepamą varškę arba grietinėlės sūrį, sumaišytą su krienais. Grietinė yra gana skystas reikalas ir ilgiau pabuvus ji labai greitai ant blynelių pabėga. Bet jei patiekalas ilgai nestovės ir bus valgomas čia pat, tai grietinė yra greičiausias pasirinkimas. Šie blyneliai yra gana paprasti, tik dalis miltų yra ruginiai, o šalia – dar skonio ir kvapo suteikiančios aguonos ir krapai.
Kaip paruošti:
Pirmiausia reikia išsikepti blynelius. Jie – kaip ir paprasti blynai, tik mažiau saldūs, o daugiau pikantiški ir čia dar dosniai krapų bei aguonų įdėsime.
Blyneliai tikrai super 🙂 Kažkas naujo ir įdomaus, bent mūsų šeimoje to ragavę dar nebuvome, pabandėm- patiko , SUPER !
Gaminau, dabar skanauju. Tikrai labai skanu. Dabar žinosiu, kuo svečius pavaišinti. 🙂
Tikras skanumėlis 🙂 Labai patiko 🙂 Vaikams vietoje recepte nurodyto „tepaliuko“ dėjome paprastą lietuvišką majonezą – patiekalas sulaukė netikėtos sėkmės, o mes „apturėjome“ daug džiaugsmo matydami „‘kertančius“ vaikus. Ačiū! 🙂
man uždraudė vartoti kvietinius miltus :(. Ką galima pagaminti tik iš kitokių miltų, nededant kvietinių, nes netgi ruginės duonos sudėtyje yra kvietinių miltų… 🙁
Sveiki Beata, o kuo galima pakeist ruginius miltus, nes Prancuzijoje tokiu nerandu 🙁
isbandziau, tik be aguonu – puikumelis. krienai cia ypatingai draugauja su lasisa!