Ruošiame įdarą:
Kepame lietinius:
Lankstome blynelius:
Blynus valgome su grietine.
Ačiū, Beata, už šį receptą! Vien tik jį perskaičius jis manęs nesugundė ir nesuviliojo, tačiau dėl vieno žmogaus įtakos buvau priversta jį pagaminti ir tikrai nenusivyliau. Priešingai, šis receptas dabar dažnai naudojamas mūsų namuose 🙂 Recepto nei tobulinau, nei keičiau, blyneliai gaunasi skaniausiai būtent tada, kai daromi tiksliai pagal šį aprašymą (nei uogienių, nei ko kito aš nedėjau), tik atsisakiau kmynų, be jų skonis ne ką prastesnis manau.
labai puikus blyneliai, patiko 🙂
Man atrodo, kad tai bus labai skanus ir ypatingi blyneliai! Tokius megstu ir as ir mano mama, tad galesiu nustebinti ja 6dienio ryta: atnesdama pusrycius – siuos blynelius i lova. :)) Taip pat visada isivaizduodavau, kad tas blyneliu uzlankstymas yra labai sudetingas dalykas, o stai dabar supratau kaip blyneliai uzlankstomi. Aciu uz si receptuka, net nepatingejau nusirasyti ji i sasiuvini (na kai ka trumpinau, bet tik keleta dalyku, vistiek esme isliko ta pati 🙂 )
kuo galeciau pakeisti ozkos suri: mocarela ar siaip kokiu kitokiu.
Blyneliai fantastiški! Net mano vyras, kuriam maistas be mėsos – ne maistas, valgydamas vis kartojo kaip skanu ir prašė šiuos blynelius gaminti dažniau 🙂 Ačiū už puikų receptą.
na man sitie blyneliai patiko, tik as juos su uogiene dariau bei su kitokiu idaru, visiskai skanus, aciu uz receptuka