Spausdinti

Blynai be kiaušinių ir su ryžių miltais

0
komentarai
17
Porcijos
4 asm.

Reikės:

150 ml kefyro
100 g ryžių miltų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Cukraus šaukšto
Druskos žiupsnelio
1 šaukšto aliejaus
Apie 50 ml vandens
Priedai: pora šaukštų kokoso drožlių, kanapių sėklų, bet čia – tik jei norite. Laisvai į visokius blynus galime šituos ir kitokius priedus dėti...
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Kefyrą supilame į dubenėlį.

2

Druską, cukrų, kepimo miltelius sumaišome su ryžių miltais, supilame į kefyrą ir išmaišome. Pasidarys tiršta masė, net nepanėšės į tešlą.

3

Tada po truputį pilame vandenį, kol pasidarys pustirštė blynų tešla. Bet čia ne lietiniai, čia maži blynukai, taigi ne per skysta turi būti.

4

Viskas, kepam. Išeina puikiai.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Nesigavo, kazkas ne taip? Tie miltai be gliuteno (o gal buna ir su?) Kazkaip gaunasi labai sausi, beveik trapus, be skonio blynai ??? cia pilnas receptas?

  2. man viskas gavos, vietoj ryziu miltu dejau kvietinius ir dar obuoli ipjausciau. beje, vietoj kanapiu seklu dejau siek tiek pamaltas linu semenis. visiems labai patiko.

  3. Man irgi nelabai gavos… 🙁 nerin – ryziu miltu su gliutenu nebuna, gliuteno turi tik avizos, rugiai, kvieciai, o ryziai, grikiai, kukuruzai – neturi. Gal ta tesla reikejo pabrinkint truputi..? Nes tesla tai buvo tirsta, bet idejus i keptuve palaida bala gaudavos 🙂 Buvo skani ta palaida bala, tik kad beforme 🙂 Rita B – su kvietiniais miltais be kiausiniu gali ir lietinius iskept, bet vat ryziu miltai – kitas reikalas 🙂

  4. Gera ideja! sunus turi drauga kuris negali valgyti maisto su gliutenu. Tai sekanti karta kai sveciuosis butinai pabandysiu.

  5. gavosi puikiai! gal tu ryziu miltu visokiu buna, maniskiai su gliutenu, juos pirkau tarptautinej parduotuvej (Anglijoj). pagaliau nereikes kiausiniu blynams! 😀

  6. Ryziu miltai yra 2 tipu: su gliutenu (glutenous) ir be (gluten-free). Taip, kad reikia ziureti 🙂

  7. Gavosi kuo puikiausiai! 🙂 Tik nedejau cukraus(stengiames mazinti), o ant iskeptu apslaksciau agavu sirupu. Mano 2 metuku mazius net nespejus atsalti jau griebe ragauti :))

  8. Sudas o ne blynai! Atsiprasau uz ta zodi, bet visai neskanus, net suo neede, kartais beata tikrai nusigrybauja….

  9. O man paviko iškepti labai skanus išėjo. Biskej miltų rizu ir kukurūzų ir paprastų. Kiaušinį ir aliejus. Pieno. Ir suoper

  10. Tobuli blynai!!! Ačiū Beata už receptą,dariau viską tiksliai pagal receptūrą. Gavosi labai skanūs

Rašyti komentarą