8241
Beatos virtuvė

Blynai be kiaušinių ir su ryžių miltais

(17)
Reikės:
  • 150 ml kefyro
  • 100 g ryžių miltų
  • 0.5 šaukštelio kepimo miltelių
  • Cukraus šaukšto
  • Druskos žiupsnelio
  • 1 šaukšto aliejaus
  • Apie 50 ml vandens
  • Priedai: pora šaukštų kokoso drožlių, kanapių sėklų, bet čia – tik jei norite. Laisvai į visokius blynus galime šituos ir kitokius priedus dėti...

Kaip gaminti:

1. Kefyrą supilame į dubenėlį.

2. Druską, cukrų, kepimo miltelius sumaišome su ryžių miltais, supilame į kefyrą ir išmaišome. Pasidarys tiršta masė, net nepanėšės į tešlą.

3. Tada po truputį pilame vandenį, kol pasidarys pustirštė blynų tešla. Bet čia ne lietiniai, čia maži blynukai, taigi ne per skysta turi būti.

4. Viskas, kepam. Išeina puikiai.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. nerin parašė:

    Nesigavo, kazkas ne taip? Tie miltai be gliuteno (o gal buna ir su?) Kazkaip gaunasi labai sausi, beveik trapus, be skonio blynai ??? cia pilnas receptas?

  2. Rita B parašė:

    man viskas gavos, vietoj ryziu miltu dejau kvietinius ir dar obuoli ipjausciau. beje, vietoj kanapiu seklu dejau siek tiek pamaltas linu semenis. visiems labai patiko.

  3. Ieva parašė:

    Man irgi nelabai gavos… 🙁 nerin – ryziu miltu su gliutenu nebuna, gliuteno turi tik avizos, rugiai, kvieciai, o ryziai, grikiai, kukuruzai – neturi. Gal ta tesla reikejo pabrinkint truputi..? Nes tesla tai buvo tirsta, bet idejus i keptuve palaida bala gaudavos 🙂 Buvo skani ta palaida bala, tik kad beforme 🙂 Rita B – su kvietiniais miltais be kiausiniu gali ir lietinius iskept, bet vat ryziu miltai – kitas reikalas 🙂

  4. Kristina parašė:

    Gera ideja! sunus turi drauga kuris negali valgyti maisto su gliutenu. Tai sekanti karta kai sveciuosis butinai pabandysiu.

  5. Miglė parašė:

    Puikus receptas alergiškiems, jau seniai nevalgiau blynų. Ačiū 🙂

  6. Doma parašė:

    gavosi puikiai! gal tu ryziu miltu visokiu buna, maniskiai su gliutenu, juos pirkau tarptautinej parduotuvej (Anglijoj). pagaliau nereikes kiausiniu blynams! 😀

  7. Inga parašė:

    Puikus receptas, dėkui!!!!!!!!!!

  8. Renata parašė:

    Pabandziau ir pavyko. Puiku, labai skanu.

  9. Albertas parašė:

    Ryziu miltai yra 2 tipu: su gliutenu (glutenous) ir be (gluten-free). Taip, kad reikia ziureti 🙂

  10. Luka parašė:

    Labai skanus! Lengvi ir purus iseina, vietoj kefyro naudojau graikiska jogurta:)

  11. Jolita parašė:

    Gavosi kuo puikiausiai! 🙂 Tik nedejau cukraus(stengiames mazinti), o ant iskeptu apslaksciau agavu sirupu. Mano 2 metuku mazius net nespejus atsalti jau griebe ragauti :))

  12. Ausra parašė:

    Sudas o ne blynai! Atsiprasau uz ta zodi, bet visai neskanus, net suo neede, kartais beata tikrai nusigrybauja….

  13. Jurate parašė:

    o kur ta sauksta aliejaus deti? i tesla ar kepimui?

  14. Marija parašė:

    O man paviko iškepti labai skanus išėjo. Biskej miltų rizu ir kukurūzų ir paprastų. Kiaušinį ir aliejus. Pieno. Ir suoper

  15. Rita parašė:

    Tobuli blynai!!! Ačiū Beata už receptą,dariau viską tiksliai pagal receptūrą. Gavosi labai skanūs

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.