8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Žuvies pyragas

(5)
Reikės:
  • 400 g šviežios lašišos filė,
  • 100 g šaltai rūkytos lašišos filė,
  • 400 g šaldyto heko filė,
  • 2 saliero kotų,
  • 1 morkos,
  • 1-2 svogūnų,
  • ryšulėlio krapų,
  • rapsų ar saulėgrąžų aliejaus kepimui,
  • druskos,
  • jelapeno pipirų,
  • 1 šakelės šviežių čiobrelių,
  • 1 šaukšto sviesto,
  • 1 kupino šaukšto miltų,
  • 150-200 ml pieno,
  • kelių šaukštų grietinėlės.
  • Košei reikės:
  • 4-5 didelių bulvių,
  • 100 ml grietinėlės,
  • druskos.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. lina parašė:

    na sis pyragas jau keliauja i mano orkaite. Vakar isbandziau kiaulienos troskini su obuoliu sultimis, labai skanus buvo. Rytoj bandysiu pyraga su spinatais ir fetos suriu. IR jau kokia gera savaite ragaujam jusu Beata patiekalus, aciu jums jie paivairina musu virtuve, nors kurinare is manes ne kokia 🙂 Bet kai kompas salia su jusu video tai daug lengviau ir mieliau gaminasi.Aciu, bandysim ir toliau 🙂

  2. Jason parašė:

    That’s an expert answer to an intteesring question

  3. Erika parašė:

    Labas vakaras,nematau, kaip gaminti?

  4. Gintare parašė:

    Ar tiktu pangasija vietoj lydekos? Ar tuomet geriau tik lasisa det?

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.