8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Vištienos troškinys

(5)
Reikės:
  • 2 svogūnų,
  • 4 morkų,
  • aliejaus kepimui,
  • 600 g vištienos blauzdelių ir šlaunelių mėsos,
  • druskos,
  • juodųjų pipirų,
  • 1 kupino šaukšto miltų,
  • kelių čiobrelių šakelių,
  • 1 stiklinės balto sauso vyno,
  • 50 ml grietinėlės,
  • 1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių,
  • 100 g špinatų,
  • 1 lakšto sluoksniuotos tešlos,
  • 1 kiaušinio,
  • žiupsnio kmynų.

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Renata parašė:

    Sveiki Beata 🙂 ar galima sausa vyna pakeisti vandeniu? ar susigadins skonis :)?

  2. Loreta parašė:

    ar galima naudoti kalakutienos mesa vietoj vistienos.

  3. Mantas parašė:

    Paprastas, bet neprastas troškinys! Tik vietoj vyno naudojau vištienos sultinį, o vietoj grietinėlės – 25% grietinę. Dar nuo savęs pridėjau česnako ir konservuotų kukurūzų skardinę 😉

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.