8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Vištienos kepenėlių putėsiai

(0)
Reikės:
  • 500 g vištienos kepenėlių
  • 60 g laiškinių svogūnų
  • 4 čiobrelio šakelių
  • 2 šalavijų lapelių
  • 1 česnako skiltelės
  • 50 ml vyšnių vyno (tinka bet koks saldus vynas)
  • 50 ml raudonųjų serbentų likerio (tinka ir spanguolių)
  • 50 ml brendžio
  • 200 g sviesto
  • 5 kiaušinių
  • 2 kupinų šaukštelių druskos
  • Toste sumuštinių duonos, patiekimui

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.