8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Varškiniai čeburekai

(7)
Reikės:
  • 400-450 g miltų
  • 200 g pusriebės varškės
  • 200 ml kefyro
  • 1 kiaušinio
  • 1 šaukštelio druskos
  • 1 litro Obelių rapsų aliejaus.
  • Varškės įdarui reikės: 400 g pusriebės varškės
  • 150-200 g šviežių špinatų
  • 40 g fermentinio sūrio
  • 1 išplakto kiaušinio
  • druskos.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Gražvilė parašė:

    Beata, ar galima įdarą daryti iš faršo o tešlą su varške? 🙂

  2. Greta parašė:

    Sveika Beata. Ka ideti kad atstotu kefyra? Visko turiu tik kefyro ne. Zinau jsd galima jogurta taciau jo taip pat neturiu. Ka gsliu ideti? Ar gal galima nedeti nieko? Tik varske, miltai, kiausinis, soda. Bus normali tesla?

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Greta, kai neturite kefyro, o pieno gal dažniausiai būna, tai sutraukite pieną citrina ar actu ir palaikykite kol sutrauks ir galite pakeisti va šitaip..o nepilti visai tai ne ne, nesukibtų tešla..

  3. Monika parašė:

    Sveiki. O vietoj kefyro galima dėti grietinės? Jeigu taip, tai kiek?

  4. Deima parašė:

    Miela Beata,kiek maciau jusu produktu sudeti ar tikrai nereikia sodos?
    Aciu uz info❤️

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.