8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Varškės spurgos

(12)
Reikės:
  • 3 pakelių varškės (apie 600 g),
  • 4-5 šaukštų cukraus,
  • 3 kiaušinių,
  • žiupsnelio druskos,
  • apie 200 g miltų,
  • šaukšto kepimo miltelių,
  • 1 šaukšto stipraus alkoholio,
  • 1 litro saulėgrąžų aliejaus,
  • cukraus pudros patiekimui.

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.25 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. saulyte parašė:

    labai labai skanios, tiesiog tirpsta burnoi!

  2. Simona parašė:

    Super! Šiandien kepiau. iškart dvigubą porciją, nes šeimyna didelė. Greitai neliko. Labai skanios spurgytės! 🙂

  3. Gintare parašė:

    O ar alkoholis būtinas?

  4. Skaiste parašė:

    Ar yra skirtumas kokiame aliejuje kepi?

  5. Asta parašė:

    labai norėčiau išbandyti receptą, bet gyvenu italijoj, o čia varškės tokios niekur nerandu.. gal būtų galima ja kuo nors pakeisti? pvz rikota, ar kokiu sūriu..

  6. Nikky83 parašė:

    Asta, as ir Italijoj gyvenu. Naudok“ fiocchi di latte“ , gryna lietuviska varske. As ja maisau su ricotta. Super gaunas

  7. Sandra parašė:

    Tikrai labai skanios spurgytes gavosi.Aciu uz recepta

  8. Dijana parašė:

    ka daryti kad nebutu viduris zales? kiek min mazdauk verdate?

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.