8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Turtingi sausainiai

(4)
Reikės:
  • 140 g avižinių dribsnių
  • 100 rudojo cukraus
  • 50 g migdolų riekelių
  • 50 g kokoso drožlių
  • 50 g moliūgų sėklų
  • 50 g linų sėmenų
  • 50 g saujos įvairių razinų
  • 140 g miltų
  • ožekšnio ar kitų džiovintų uogų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Dovile parašė:

    O kiek sviesto poto į visą masę reikia idėti? Ir į kokios talpos stiklainį daroma, kad gražiai užsipildytų visas?

  2. Edita parašė:

    labas, jei darysiu is puses kiekio ar uzteks puses litro stiklainio? ir kiek gausis sausainiu?

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Edita, kepkite iš viso kiekio,o kiek išeis, jau priklauso kokio dydžio suformuosite sausainius, turėtų viena sakrda tikrai išeiti, o jei iš pusės kiekio kepsite, pusei litro stiklainiukui, irgi turėtų pakakti.

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/Baneris-300x250-px.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Auga.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.