8241
Beatos virtuvė

Trapūs kakavainiai

(6)
Reikės:
  • 200 g sviesto,
  • 70 g bulvių krakmolo,
  • 2 šaukštų kakavos,
  • 150 g miltų,
  • 50 g cukraus pudros,
  • cukraus apvoliojimui,
  • poros saujų saldainių

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra.
  2. Kitame inde sumaišome bulvių krakmolą, miltus ir kakavą. Viską sudedame į sviesto ir cukraus pudros plakinį. Viską išmaišome.
  3. Supjaustome saldainius karvutė.
  4. Imame šaukštą tešlos, suformuojame rutuliuką. Jį apvoliojame cukraus pudroje ir išdėliojame kepimo popieriumi išklotoje skardoje.
  5. Rutuliukuose įspaudžiame duobute ir įdedame karvutės saldainio gabaliuką.
  6. Sausainius kepame 190 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,20 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. agne parašė:

    tikrai skanus trapuciai.

  2. Rasa parašė:

    Esu jūsų labai didelė fanė receptų,bet šį kartą tikrai labai nusivyliau,sausainiai išvis be skonio,toks vaizdas kad valgytum grynai smėlį,skonio 0,išvaizdos taip pat,bet dėl išvaizdos nesikabinu nes kartais išvaizda neatperka skonio,bet tikrai gaminau kolektyvui,skubiai reikėjo vešti pasitikėjau receptu ir tikrai š gavosi, LABAI NUVYLĖ

  3. Viktorija parašė:

    Sveiki.
    Vietoj bulviu krakmolo ka galima panaudot?

  4. auguste parašė:

    O kokioj temperaturoj reike kepti

  5. Viktorija parašė:

    Labai skanūs sausainiai, jau ne vieną kartą kepti. Karvutės saldainiai išsilydo ir gaunasi gardi tąsi karamelė. Patys sausainukai trapūs.

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.