8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Tradiciniai cepelinai

(7)
Reikės:
  • 2.5 kg bulvių
  • 1 kg virtų bulvių
  • druskos
  • bulvių krakmolo.
  • Mėsos įdarui: 400 g maltos kiaulienos
  • 1 svogūno
  • 2 saujelių krapų
  • 1 šaukštelio druskos
  • j. pipirų.
  • Varškės įdarui: 300 g varškės
  • 1 šaukštelio mairūnų
  • 1 kiaušinio
  • 1 šaukštelio cukraus
  • 1 šaukštelio druskos.

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Ineta parašė:

    Sveiki.praejusia savaite gaminau ir as cepelinus, bet su VARSKE. tesloje o ne idare. Nu zinokit pasaka, tokie minksti, purus, siulau pabandyti http://www.moterisirnamai.com/2014/12/patys-skaniausi-cepelinai.html

  2. anzelika parašė:

    Taip recepto cepelinu kaip gaminti ir neradau,filmo ziureti laiko neturiu.hmmmmmm?galetu buti atvirksciai.

  3. SigiTA parašė:

    Sveiki.noriu paklauat istorijos.,kodel cepelinai lietuvos nacional.maistas ,visur sakom musu maistas ,jei belarusai sako ,kad ju nacionalinos patiekalas yra cepelinai.butu idomu per kokia laidele pasiklausyt.aciu

    • Regina parašė:

      Cepelinai iš tikrųjų nėra mūsų tradicinis patiekalas, nes bulvės juk atėjo į Europą tik prieš 400 metų, tad reikia ieškoti kito tradicinio patiekalo 🙂

  4. rimante parašė:

    vietoj mairunu galima sausos metos lapelius naudoti (arba tiesiog nuzudyti metu arbatos pakeli) – labai apetitiskai kvepia ir skonis geras.

  5. Aistė parašė:

    Sveiki, bandžiau virti cepelinus pagal jūsu receptą, viska dejau ko reikia, tikėjausi nors kartą išeis, nes visada suirdavo , o šiandien suiro ir liko tik mesa, gal ko as nepadariau? Nedejau krakmolo pirktinio.

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-virtuve-300x250.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Auga.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.