8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Studentiški cepelinai

(1)
Reikės:
  • 800 g bulvių
  • 500 g virtų bulvių
  • 4 šaukštų manų kruopų
  • 4 šaukštų bulvių krakmolo,
  • druskos.
  • Šoninės ir grybų įdarui reikės: 50 g rūkytos šoninės
  • 1 didelės saujos džiovintų grybų
  • ½ svogūno.
  • Varškės įdarui reikės: 150 g varškės
  • 1 kiaušinio
  • žiupsnio mairūnų
  • žiupsnio cukraus
  • žiupsnio druskos.
  • Žalumynų padažui reikės: 40 g sviesto
  • ½ svogūno
  • ½ saliero lapkočio
  • 2 šakelių šalavijo
  • saujelės petražolių
  • saujelės krapų
  • 200 g špinatų
  • 200 g grietinės
  • druskos, j. pipirų.

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Diana parašė:

    Maniškis visada labai mėgo tradicinę lietuvišką virtuvę, deja, pati esu miestietė iki kaulų čiulpų ir nei valgydavau labai tų cepelinų, nei gamindavau. Ir štai jis mane užkrėtė su ta cepelinų manija, tačiau tekdavo jų paragauti nebent kavinėse ar apsilankius pas jo giminaičius 🙂 nes kiek bandžiau pati gaminti, nesigaudavo… Iki pamačiau ir išbandžiau šį receptą 🙂 vyras liko patenkintas mano pasisekusiu pirmuojubandymu ir pačiai sąlsta širdis, kad pagaliau pavyko ir ne bet kokie, o ypatingai skanūs 🙂 ačiū Beata

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-virtuve-300x250.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Auga.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.