8241
Beatos virtuvė

Risotto su voveraitėmis

(0)
Reikės:
  • 1 svogūno
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 morkos
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejus
  • 2 šaukštų sviesto (ryžiams)
  • stiklinės Risotto ryžių
  • stiklinės baltojo vyno
  • 1,5 litro daržovių sultinio
  • 200 g voveraičių
  • 2 šaukštų sviesto (grybams)
  • žiupsnio druskos
  • žiupsnio pipirų
  • saujelės žalumynų (krapų, petražolių)

  1. Susmulkiname svogūną ir pakepiname keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
  2. Supjaustome morkas, česnaką ir pakepiname su svogūnu.
  3. Tuomet dedame risotto ryžius, pamaišome ir pilame vyną. Leidžiame jam pagaruoti.
  4. Tuomet pilame sultinio, maišome ir leidžiame jam išgaruoti. Kai išgaruoja, pilame vėl sultinio ir vėl laukiame, kol išgaruos – taip supilame visą sultinį – tai trunka apie 20 minučių.
  5. Voveraites pakepiname su sviestu. Susmulkiname žalumynus ir sudedame į voveraites.
  6. Į risotto sudedame tarkuotą sūrį ir išmaišome.
  7. Risotto patiekiame su voveraitėmis.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.