Pikantiškas kišas su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Tešlai:
Pikantiškam įdarui:
Gaminimas
Pirmiausia pasiruošiame tešlą: išsijojame miltus. Juos sumaišome su druska. Į miltus įtarkuojame sviestą ir sutriname su pirštais iki trupinių. Įpilame vandens ir išmaišome elastingą tešlą.
Tešlą iškočiojame iki didelio lakšto. Tešlą įtiesiame į kepimo formą. Tešlą apklojame kepimo popieriumi, užberiame sausas pupeles arba žirnius. Tešlai leidžiame pailsėti šaldytuve 30 minučių, o vėliau kepame 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių su pupelėmis ir 5-7 minutes be jų.
Moliūgą supjaustome, pabarstome su pipirais ir druska, pašlakstome aliejumi ir iškepame orkaitėje. Tuomet išdėliojame jį į pagrindą. Dedame mėlynųjų pelėsių sūrį, gražiai išdėliojame plonai supjaustytas kriaušes.
Kitame inde paplakame kiaušinius su pienu ir druska. Šį plakinį užpilame ant pyrago.
Pyragą kepame 170 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
o čia receptas atsiras? 🙂
atsirado video, valio 🙂
Sveiki. Dinge visi 2014 video. Ar galit pasakyti, kur juos perziureti?