8241
Beatos virtuvė

Pasta „alla Puttanesca“

(0)
Reikės:
  • dosnios saujos juodųjų alyvuogių
  • 1 česnako skiltelės
  • 1 nedidelės aitriosios paprikos
  • druskos
  • aliejaus kepimui
  • 3-4 saulėje džiovintų pomidorų
  • 4 ančiuvių
  • 1 kupino šaukšto kaparėlių
  • 200 g makaronų

1. Pradedame virti makaronus.
2. Kol makaronai verda, pasiruošiame padažą: susmulkiname česnaką ir aitriąją papriką (jei mėgstate aštriai – palikite sėklytes, jei ne – išimkite). Šiuos ingredientus pakepiname keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
3. Smulkiai supjaustome saulėje džiovintus pomidorus ir ančiuvius. Įdedame juos kepti į keptuvę su česnakas ir paprika.
4. Supjaustome saujelę konservuotų alyvuogių ir kartu su kaparėliais įdedame į keptuvę. Leidžiame viskam trumpam pakepti.
5. Išvirusius makaronus sudedame į keptuvę su padažu ir išmaišome. Truputį pakaitiname ir patiekiame.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.