Spausdinti

Makaronai su pomidorų padažu

0
komentarai
4
Porcijos
4 asm.

Reikės:

1 skardinės savo sultyse konservuotų pomidorų be odelės
2 česnako skiltelių
šlakelio aliejaus kepimui
3 šaukštelių kaparėlių
pakelio spageti makaronų
druskos, pipirų
saujelės žalių alyvuogių
1 kupino šaukštelio džiovinto raudonėlio
1 kupino šaukštelio džiovinto baziliko
žiupsnelio cukraus
2 pomidorų
saujos puskiečio sūrio patiekimui
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Dedame virti makaronus.

2

Nulupame ir sutarkuojame česnaką.

3

Gerai įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame česnaką. Leidžiame jam sušilti ir sudedame konservuotus pomidorus. Juos su mentele pasmulkiname ir padidiname ugnį. Tuomet sudedame kaparėlius ir išmaišome.

4

Į padažą įberiame džiovinto baziliko ir raudonėlio ir leidžiame viskam sušilti.

5

Kol padažas šyla, supjaustome alyvuoges ir sudedame į padažą. Truputį pasūdome, papipiriname, įpilame balzamiko acto, įdedame mažą žiupsnelį cukraus ir išmaišome. Leidžiame truputį pakaisti.

6

Supjaustome šviežius pomidorus ir smulkiai supjaustome. Sudedame į padažą ir leidžiame pomidorams sušilti.

7

Į padažą sudedame ką tik išvirusius makaronus ir išmaišome.

8

Patiekiant pabarstome tarkuotu puskiečiu sūriu.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Tikrai labai skanus ir greitas receptas! Mano mazoji taip pat ivertino puikiai 😀

    As tik truputi pakeiciau, tiksliau nepakeiciau, bet pridejau savo: pradzioje dar pakepinu svoguna bei ‘bacon lardons’ (sonines smulkius gabaliukus), o tada jau viska pagal recepta, labai skanu, tos alyvuoges ir kapareliai kaip tinka!

Rašyti komentarą