8241
Beatos virtuvė

Kuskusas su kalakutiena

(0)
Reikės:
  • kalakutienos šlaunelės filė
  • rapsų aliejaus kepimui
  • 2 morkų
  • moliūgo riekės
  • 6-8 šaukštų kuskuso kruopų
  • 1 stiklinės sultinio
  • pusės galvos pekino kopūsto
  • Mėsos marinatui reikės:
  • 1 apelsino sulčių ir žievelės
  • 3 česnako skiltelių
  • 1 a. šaukštelio džiovinto ar šviežio rozmarino
  • 1 šaukšto medaus
  • druskos, pipirų

1. Supjaustome kalakutienos šlaunelių filė.
2. Paruošiame marinatą: susmulkiname česnaką, išspaudžiame apelsiną, sutarkuojame žievelę, įdedame rozmarino, medaus, druskos ir pipirų. Viską išmaišome ir užpilame ant šlaunelių. Leidžiame pasimarinuoti.
3. Pamarinuotą kalakutieną dedame į keptuvę su aliejumi ir pakepiname.
4. Kol mėsa kepa, supjaustome morkas, moliūgą.
5. Po 10 minučių į mėsą supilame mėsos marinatą ir leidžiame mėsą troškintis.
6. Beriame į mėsą daržoves ir verdame, kol daržovės suminkštės – apie 5 minutes.
7. Supilame stiklinę sultinio ir palaukiame, kol jis užvirs.
8. Kai užvirs, sudedame kuskusą, išjungiame ugnį ir palaikome keliolika minučių, kol kuskusas išbrinks.
9. Supjaustome pekino kopūstą ir įmaišome pačioje pabaigoje.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.