Sveiki, mane taip pat domintu įdaras šiuolaikinio kotlelo 🙂
Laba,as idara darau cesnakini – naudoju tarkuota mocarela suri,sviesta,krapus,cesnaka ir grietinele…man pats paciausias idaras…mmmmm 🙂
Sveiki, kaip gaminti? Tv3play programa parsiusta bet video nerodo
Kokiomis zolelemis gardintas sviestas moderniajame kotlete? Zalios ar dziovintos? Aciu
Kiek laiko reikia laikyti šaldytuve kad pašaltų?
Sviestas negali būti ištirpęs. Va, kur meistrų meistriškumas atsiskleidžia. O čia – brokas.
Kotletas buvo 15 min verdanciame aliejuje. Istraukus, ji netrukus perpjove. Tai kotleto temperatura buvo apie 70-90 laipsniu. Ir jus norit, kad sviestas nebutu istirpes? Atsiprasau, bet jusu teiginys priestarauja bet kokiai logikai.
Tai pagal tave, meistriskumas yra saldytas pusfabrikatis ikistas i mikrobange 2 min, kad pavirsius ikaites, o sviestas neistirpes. Na toks, koki gauni kokioj Palangos knaipej. Meistras bl….
Sveiki. Norėjau paklausti as ruošiuosi gaminti šį patiekalą savo mamai.ar galima turėti kokią papildomą skonio masę viduje šio kotleto.(beja jus nuostabi šefė su šypsena ir su kūryba )
Sveika, Beata, o kokios zoleles naudojamos
Siuolaikinio k. kotleto idarui?