8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Keksiukai

(49)
Reikės:
  • 3 kiaušinių,
  • indelio kondensuoto pieno,
  • 50 g sviesto,
  • 180 g miltų,
  • 1 kupino arbatinio šaukstelio kepimo miltelių.
  • Kremui reikės:
  • 80 g kambario temperatūros sviesto,
  • 2 šaukštų kondensuoto pieno,
  • 120 g grietinėlės tipo sūrio (“Philadelphia” arba švelniosios varškės kremo).
  • Uogų ar spalvotų pabarstukų papuošimui.

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4.08 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. jurgita parašė:

    Po kiek laiko kremas turetu sustenkti?Man panasu kad mano kremas nestengsta ir pradejo tirpti pabarstukai.

  2. Zivile parašė:

    Sveiki, ar butu galima kremui naudoti Ricotta?

  3. Rocky parašė:

    Labai skanūs keksiukai, tik manau galima dar į keksiuką įdaryti karamele, bet ar nesigaus per saldūs, nes ne visi saldžiai mėgsta, nes dedasi 1 skardinė kondensuoto pieno, bet tas kremas tai kažkas pasakiško, ir vietoj mėlynių galima puošti šokolado gabalėliais irgi labai tinka 🙂
    Šilčiausi kalėdiniai linkėjimai Beatai 🙂

  4. giedre parašė:

    kiek gaunasi keksiuku is sito kiekio produktu?

  5. bevardis parašė:

    labai skanus keksiukai

  6. mamyte parašė:

    Miela Beata,
    kodel musu sokoladas, kuri ikisome i keksiuko viduriuka kaip video, nubego i apacia ir ten prikepe :(((( )))) Ar gali buti del to, kad per ilgai kepeme arba kad per karsta orkaite? Ar cia vis del to nuo sokolado priklauso? koki naudojote Jus?

    • Beata Nicholson parašė:

      Oj, na kad pridegė tai indikatorius,kad per karšta buvo, nes tik išsilydyti turėtų ir jei dar stambesnis gabaliukas, tai šąlant ir sustingsta gan greit..bet gal ir nepuikiausios kokybės šokoladas buvo. aš naudoju dažniausiai 70% ar daugiau šokoladą..o kepiniams juodas tinka ir 48-50%.

  7. Migle parašė:

    Skanus keksiukai! Tik neisvaizdziai atrode… Iskilo rudi guzai nuo sokolado todel kaziuko mugeje niekas nepirko…

  8. Justina parašė:

    Sveiki 🙂 . Kai aš pirmą kartą kepiau keksiukus, aš juos kepiau karščiui atspariuose puodukuose (nes neturėjau tos keksiukų skardos). Kai aš norėjau nusipirkti skardos keksiukams, aš radau skarda kur telpa net 12 keksiukų. Taip pat ten radau ir guminę. Gal galite patarti kokia skardą geriau pirkti? Būčiau tikrai dėkinga… 🙂

  9. Irena parašė:

    Nuostabūs keksiukai!Vaikas pas mane išrankus, bet valgė ir dar prašė,bei spėliojo kas čia idėta,taip skanu!☺Ryt vaišinsimės su draugėmis,Ačiū už tokį paprasta,bei idomu receptuką ☺

  10. Algirdas parašė:

    Ką tik pabandžiau, labai patiko dėkui:)

  11. Ruta parašė:

    mano kaimine dave paragauti konservuoto pieno keksiuku man jie labai patiko todel nusprenziau ju pasidaryti

  12. Asta parašė:

    Sveiki, norejau paklausti, nes neradau parasyta, kiek laiko kepti ir kiek laipsniu karstyje? 🙂 aciu uz atsakymys 🙂

  13. Ieva parašė:

    Keksiukai orkaitėje!Liko keleta minuciu ir isimsiu:)) Atrodo skaniai!:)))

  14. vakare parašė:

    jusu keksai atrodo labia gardus . mes su mama pabandysim iskepti juos.

  15. pauliuks parašė:

    labai puikus keksiukai norejau paklausti ar butina deti to kondensuoto pieno?

  16. Laura parašė:

    Laba visiem ruošiausi kepti keksiukus ir iškilo klausimas ar keksiuku Tešlai galima naudoti kepinių sviestą?

  17. Ieva parašė:

    Laba ar galima vietoj kondensuoto pieno dėti rududu?

  18. Giedrute parašė:

    Ar įmanoma iškepti keksiukus, neturint tokios keksiuku skardos?

  19. Linka parašė:

    Sveiki, nesuprantu kas yra blogai, bet net neiškepus viso laiko, man keksiukų apačios pradeda degti. Šiandien ryte pabandžiau kepti tik kaitinant apačią orkaitės, bet rezultatas tas pats, po 20 min jau jaučiasi degėsiu kvapas, nors vidus dar būna neiškepęs. Kepu silikoninėse formose, ne ant pačios žemiausios padėties, orkaitei tėra trys metai, pirkta nauja ir atrodo viskas gerai su ja. Kaip manot kas gali būt blogai, kodėl nepavyksta išsikepti dailių gelsvų keksiukųi?

    • Beata Nicholson parašė:

      Tikrai nepavydėtina situacija, tiesiog kepkite ant vidutinio lygio orgaitėje, viršus ir apačia tik ant žemesnės temperatūros, nes tikriausiai nėra sukalibruota temperatūra orkaitės viduje ir kiek rašo iš ekrane. Tai toks apsivilimas tik dėl pačios orkaitės nesureguliavimo ir per didelės kaitros gali būt, nes man niekad neprisvyla ir dar ypač silikoninėje formelėje. Tikiuos kitą kartą neprisvils. Sėkmės

  20. ruta parašė:

    tesiok nuostabus keksiukai jaigu,kas nors paragaus ju tai prades lankytis jusu tinklalapije

  21. ruta parašė:

    vau nerelei skanu-panasus skonis i mano dukros sugalvotus keksiukus…

  22. Oksana parašė:

    O kur rasti pati darbo eigos aprasyma?

  23. Emilija parašė:

    Sveiki, labai norėčiau pamatyti darbo eigos aprašymą. Video pažiūrėti neleidžia.

  24. Justė parašė:

    Sveika, Beata! Norėčiau paklausti ar galima nedėti kondensuoto pieno?

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Juste, pasirinkite tada kitą keksiukų receptą, kuris be kondensuoto pieno, taip bus lengviau su proprocijos, nes čia jis pakeičia ir cukrų ir riebalus, ir labai puikiai pavyksta keksiukai. sėkmės

  25. Daiva parašė:

    Sveiki, kodėl vaizdo transliacija neveikia? Gal galima kažkur paskaityti, kaip gaminti keksiukus?

  26. Auguste parašė:

    As norejau paklausti o jei i keksiukus nedeciau kepimo milteliu butu labai blogai? Ju neturiu.

  27. Auguste parašė:

    Jei i keksiukus nedeciau kepimo milteliu butu labai blogai?
    O jei i krema nedeciau varskes?

  28. Judita parašė:

    Sveiki Beata, tikrai teisingai merginos rašo video visiškai neužkrauna.Nėra aprašo ką po ko daryti!

  29. Vilija parašė:

    Butu labai malonu , kad parasytumet gaminimo eiga,nes video nerodo. Aciu 🙂

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Vilija, TV3 dabar savo archyvus atnaujina, todėl kai kurių video receptų kol kas nerodo, bet kantrybės, viskas būtinai bus atstatyta.

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Vilija, kiaušinius išplakame su kondensuotu pienu, sviestą ištirpiname ir įmaišome į kiaušinių masę. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir žiupsniu druskos ir įmaišome į skystą masę. Viskas, supilstome į formeles ir kepame apie 20-25 minutes įkaitintoje orkaitėje (180C). O kremui viską sumaišome (išskyrus uogas), gerai išsukame ir viskas. sėkmės

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-virtuve-300x250.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Auga.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.