8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Egzotiška žuvienė

(0)
Reikės:
  • starkio ar kitos žuvies galvos ir stuburkaulio
  • svogūno galvos
  • 4 česnako skiltelių
  • nykščio dydžio imbiero gabalėlio
  • aitriosios paprikos
  • aliejaus kepimui
  • 1-2 šaukštų kario prieskonių mišinio („Alvo“ kuminas, kalendra, imbieras, „Alvo“ karis, „Alvo“ ciberžolė)
  • kelių saliero lapkočių
  • ryšulėlio petražolių
  • riekelės moliūgo
  • 1 saldžiosios paprikos
  • 1 morkos
  • gabalėlio poro
  • 1 pomirodo
  • „Alvo“ citrininių pipirių
  • druskos
  • saujos žalių ar šaldytų žirnelių
  • ½ citrinos sulčių
  • skardinės (400 ml) kokoso pieno
  • krapų, kalendros, petražolių
  • 1.5 - 2 l vandens

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.