8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Čili sriuba

(10)
Reikės:
  • 250 gramų jautienos faršo,
  • 1 svogūno,
  • 1 saliero lapkočio,
  • 1 raudonojo aitriojo pipiro,
  • 1 žaliojo aitriojo pipiro,
  • 1 šaukštelio malto kumino,
  • 1 šaukštelio maltos kalendros,
  • 1 šaukštelio raudonėlio,
  • 2 šaukštų „čipotlės padažo“ (rūkytas jelapenas),
  • truputėlio paprikos prieskonių,
  • 1 raudonos paprikos,
  • 1 geltonos paprikos,
  • skiltelės česnako,
  • 400 g konservuotų savo sultyse pomidorų be odelių,
  • 2 šaukštelių pomidorų pastos,
  • 500 ml vandens,
  • 500 g raudonųjų pupelių,
  • druskos,
  • pusės žaliosios citrinos sulčių.
  • Skrebučiams reikės:
  • 1 prancūziško batono,
  • skiltelės česnako,
  • šaukšto sviesto,
  • druskos,
  • šakelės petražolių.

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 4.35 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Egle parašė:

    nu super sriuba! Itraukta i musu seimos valgiarasti 😉

  2. Bluntas parašė:

    geeeeras! labai tinka dziugo suris ant virsaus. 🙂 o siaip dariau dviguba porcija 7 zmonem, buvo kaip tik, puodas islaizytas. gaminau vienas, uztruko gal pora valandeliu.

  3. Dovile parašė:

    o kur sakykite gauti Cipotles padazo? ziurejau rimi dideleje parduotuve ir maksimoje neradau 🙁

  4. Nadezda parašė:

    Laaabai niam niam:)

  5. Martynas parašė:

    O galima nedėti pupelių?

  6. Viktorija parašė:

    Sveiki Beata, norėjau paklausti, o ar galima kazkaip sita sriuba padaryti trinta?:) ko reiketu ideti, kad ji butu tirstesne ir ja su blenderiu suplakti.:)

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.