Spausdinti

Sumuštiniui paskrudiname pasirinktos duonos, uždedame pagardo ir apibarstome kietuoju sūriu ar uždedame mėgstamos mėsos.

Burokėlių ir obuolių pagardas

0
komentarai
0
Porcijos
6 asm.
Kepimo, virimo laikas
50 min.

Reikės:

8 nedidelių burokėlių
2 didelių raudonųjų svogūnų
7 nedidelių obuolių
1 stiklinės obuolių sulčių
1 šaukšto garstyčių sėklų
3 cm imbiero šaknies
1 stiklinės cukraus
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Smulkiai supjaustome svogūnus ir sudedame į puodą.

2

Burokėlius supjaustome kvadratėliais ir sudedame prie svogūnų.

3

Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais. Sudedame juos į puodą.

4

Viską užpilame obuolių sultimis, šiek tiek acto, įdedame garstyčių sėklų, įtarkuojame imbiero šaknies ir leidžiame troškintis uždengus dangtį.

5

Po pusvalandžio nuimame dangtį ir supilame cukrų. Paverdame be dangčio apie 20 minučių.

6

Pagardą sudedame į sterilius indelius ir sandariai užsukame.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą