8241
Beatos virtuvė

Burokėlių ir obuolių pagardas

(0)
Reikės:
  • 8 nedidelių burokėlių,
  • 2 didelių raudonųjų svogūnų,
  • 7 nedidelių obuolių,
  • 1 stiklinės obuolių sulčių,
  • 1 šaukšto garstyčių sėklų,
  • 3 cm imbiero šaknies,
  • 1 stiklinės cukraus.

1. Smulkiai supjaustome svogūnus ir sudedame į puodą.
2. Burokėlius supjaustome kvadratėliais ir sudedame prie svogūnų.
3. Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais. Sudedame juos į puodą.
4. Viską užpilame obuolių sultimis, šiek tiek acto, įdedame garstyčių sėklų, įtarkuojame imbiero šaknies ir leidžiame troškintis uždengus dangtį.
5. Po pusvalandžio nuimame dangtį ir supilame cukrų. Paverdame be dangčio apie 20 minučių.
6. Pagardą sudedame į sterilius indelius ir sandariai užsukame.
7. Sumuštiniui paskrudiname pasirinktos duonos, uždedame pagardo ir apibarstome kietuoju sūriu ar uždedame mėgstamos mėsos.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.