8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Bulvių ir žuvies piršteliai

(0)
Reikės:
  • 4-5 bulvių (apie 400 g)
  • pusės karšto rūkymo lydekos (apie 150-200 g)
  • apie 100-120 g šalto rūkymo lašišos
  • ryšulėlio krapų
  • poro
  • 2 kiaušinių
  • druskos, pipirų
  • 2 šaukštų džiuvesėlių
  • lydyto sviesto patepimui
  • rapsų aliejaus kepimui
  • Padažui reikės:
  • 1 mažos cukinijos
  • pusės pankolio šaknies
  • sviesto kepimui
  • 1 šaukštelio Suslavičiaus aštrių garstyčių
  • druskos, pipirų
  • 100 ml grietinėlės
  • kelių šakelių krapų

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.