8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Beatos duona

(14)
Reikės:
  • 500 g kvietinių miltų
  • 15-20 g šviežių mielių
  • 2 šaukštų vandens
  • 1 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 2 nubrauktų arbatinių šaukštelių druskos
  • 2 šaukštų moliūgų sėklų
  • 2 šaukštų linų sėmenų
  • 2 šaukštų saulėgrąžų
  • 1 šaukšto aguonų

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...
Žymos: ,
Dalinkis:
Komentarai (14)
Komentarai
  1. Rasa parašė:

    Nesuprantu kaip galima puse kilogramo miltu suminkyt su 2 saukstais vandens?Ar nereik daugaiu vandens?

  2. Aurosoma parašė:

    Išbandžiau!Labai skani duona. Visiems patiko!

  3. Ausra parašė:

    Labai skanu,pabandykite, tikrai patiks, skanaus.

  4. diwatox parašė:

    tiesiog tobula, tikrai…

  5. Ingrida parašė:

    Beata, man be galo patinka Jusu sumustiniu duona, tad nusprandziau pati issikept, bet uzmirsau nusipirkti linu semenu, jei as ju nedesiu ar nieko tokio?gal galima kuo nors jas pakeist?

  6. Arūnas parašė:

    Sveiki Beata. Kažkodėl neveikia vaizdo transliacija apie Jūsų duonos paruošimą ir kepimą. Gal galite aprašyti tešlos paruošimą, ir kepimo temperatūrą. Ačiū – Arūnas

  7. Marta parašė:

    Laba diena neveikia vaizdo transliacija nei per viena narsykle gal galima butu gauti recepta ? noreciau per kucias issikepti 🙂

  8. Eglė parašė:

    Nepasileidžia ir man 🙁 gal galima žodžiu apie gaminimą? Ačiū!!!

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Egle, na, žodžiu tikrai nepapasakosiu dabar, bet prašau kantrybės – video receptai remontuojasi, tai reikia palaukti. Arba dar pabandykite naujesnėje naršyklėje atsidaryti, karais tiek pakanka, kad rodytų.

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.