8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Avižiniai sausainiai

(34)
Reikės:
  • 120 g sviesto,
  • 150 g rudojo cukraus,
  • 1 kiaušinio,
  • 100 g miltų,
  • 100 g avižinių dribsnių,
  • pusės šaukštelio kepimo miltelių,
  • po saują saulėgrąžų, moliūgo sėklų, razinų.

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 4.30 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Laura parašė:

    Noreciau pasakyti kad sie sausainiai yra nerealiai greitai pagaminami ir labai labai skanus.Tikrai mano namuose ju bus daznai:-)

  2. Dovile parašė:

    Man neisejo. Viska dariau kaip reikia, bet po 15 min. jie atrode taip pat kaip ka tik ideti…. Gal patarsit ka?

    • Beata Nicholson parašė:

      kokia tais problema su orkaite manau..

    • Rita parašė:

      Reikejo kepti ilgiau, man po 15 min ir dazniausiai neiskepe buna, todel palieku dar 10-8 minutems. ZInoma cia su elektrine orkaite, jei dujine tuomet kitas reikalas, reiketu bandymo keliu ilginti kepimo laika ir ziureti kada iskeps 🙂

  3. vaida parašė:

    Sveiki. Ar galima vietoj paprastu kvietiniu miltu naudoti avizinius?

  4. Edmundas parašė:

    Ar galima i juos deti pilno grudo miltus? Cia nepamineta kokius butent tai pasidare idomu 🙂

  5. Edmundas parašė:

    Sakes… man vientisas kugelis gavosi… 🙁

  6. Liucija parašė:

    Labai greitai pagaminami ir skanūs sausainiai. Dėkui už receptą.

  7. Ieva parašė:

    Būtų labai smagu, jei parašytumėt sausainių gaminimo eigą, nes per telefoną nerodo to video visai ir neturint kompiuterio sunku pasigaminti šių nuostabių sausainių:(

  8. Viktorija parašė:

    Super greiti ir lb skanus, seimyna net nesuprato kada spejau pagaminti, tik kvapa uzuode, o vos padejau sausainukus ant stalo, akimirksniu pranyko. O jau gyre visi 🙂 aciu jums, Beata, uz si receptuka 😉

  9. Laima parašė:

    Kuom butu galima pakeist avizinius dribsnius,nes nebeturiu,sunaidojau kosei 🙂

  10. Jovita parašė:

    Kaip manote, kas atsitiktu sviesta pakeitus riesutu sviestu (peanut butter)?

  11. nima parašė:

    cukraus kiekis PER DIDELIS….persaldūs….

  12. Greta parašė:

    super sausainiai, bet dejau gerokai maziau cukraus, nes jei detumet 150 g. butu labai labai saldu.

  13. Greta parašė:

    as dejau 80 g cukraus ir nesubyrejo, buvo super skanu 🙂

  14. Jurate parašė:

    Aciu Beata uz laaaabai skaniu sausainuku receptuka ( GREITI IR SKANUS) tirpsta burnoje 🙂 niam niam

  15. Erika parašė:

    O vau 🙂 as nesu megeja gaminti saldumynu, bet sita pabandziau 🙂 10 balu ir greitai ir labai labai begalo skanu 🙂

  16. Sonata parašė:

    Įdomu, kuo būtų galima pakeisti kiaušinį ir kvietinius miltus? Kvietinius miltus gal kukurūzų miltais, o kiaušinį? Vietoj sviesto naudosiu ghi sviestą. Negaliu valgyti pieno produktų ir kviečių… tad bandau pakeisti tuos ingredientus, kurie netinka:)

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Sonatą, sausainiuose kaiušiniai lengvais gali būti pakeičiamas aliejumi paprasčiausiu arba kukurūzų krakmolu (sumaišomas vienas šaukštas krakmolo su dviem šaukštais vandens). O kvietinius pabandykite pakeist kukurūzų, ryžių miltais.

  17. Gintare parašė:

    Sveiki,

    ar galima vietoj cukraus naudoti medų? Ar sukibs sausainiai? Nevartojam cukraus 🙂

  18. Andy parašė:

    pabandžiau su avižiniais miltais Gavosi. Tik cukraus kitą kartą dėsiu mažiau.

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.