8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Aštrus meksikietiškas troškinys

(4)
Reikės:
  • 0.5 kg jautienos faršo,
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
  • 4 nedidelių svogūnų,
  • 3 česnako galvučių,
  • 1 aitriojo čili pipiro,
  • 2 šaukštų pomidorų pastos,
  • apie 200 ml raudonojo vyno,
  • 2 šaukštų raudonojo vyno acto,
  • 1 šaukšto rudojo cukraus,
  • 1 stiklinės vandens,
  • 2 šaukštų kuminų,
  • 1 šaukšto kalendros,
  • 1 šaukšto rūkytos paprikos,
  • 1 šaukšto paprikos,
  • 1 šaukšto žalių Chalapos paprikų granulių,
  • 2 skardinių konservuotų pomidorų,
  • 2 skardinių konservuotų raudonųjų pupelių,
  • 1 moliūgo,
  • 2 žaliųjų paprikų,
  • 1 raudonos paprikos,
  • 2 didelių morkų,
  • 1 šviežios kukurūzų burbuolės arba konservuotų kukurūzų indelio,
  • 1 šaukšto kakavos miltelių (be cukraus),
  • didelės saujos šviežių kalendros lapelių,
  • grietinės (nebūtinai).

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Rūta parašė:

    Super skanu. Įdomus receptas. Bet be aprašymo tikrai sudėtinga gamint. Pažiūrėjau gal kokius 7 kartus, nes ingradientų gausu, o kada ką dėti irgi svarbu… Bet rezultatas sužavėjo! Ačiū 🙂

  2. Siga parašė:

    Nuostabus troškinys, tiesiog skonių harmonija. Dažnai gaminam 🙂

  3. Inga parašė:

    Sveiki, Beata,
    kokiam kiekiui zmoniu sis receptas? 4 asmenims? ryt vakareliui planuoju ji gamintis 8 zmonems.
    Aciu!

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.