8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Aguonų vyniotinis

(0)
Reikės:
  • 4 kiaušinių
  • 60 g lydyto sviesto
  • 150 g tamsiojo maskovado ar farino cukraus
  • 100 g “Alvo aguoninio kepinių įdaro“
  • 60 g kvietinių miltų
  • 0.5 šaukštelio kepimo miltelių
  • Kremui reikės:
  • 250 ml 35 proc. grietinėlės (kremui galima naudoti ir tik grietinėlę – tuomet vyniotinis bus drėgnesnis ir puresnis)
  • 250 g maskarponės sūrio
  • 1 šaukšto cukraus

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.