8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Aguonų vyniotinis

(0)
Reikės:
  • 4 kiaušinių
  • 60 g lydyto sviesto
  • 150 g tamsiojo maskovado ar farino cukraus
  • 100 g “Alvo aguoninio kepinių įdaro“
  • 60 g kvietinių miltų
  • 0.5 šaukštelio kepimo miltelių
  • Kremui reikės:
  • 250 ml 35 proc. grietinėlės (kremui galima naudoti ir tik grietinėlę – tuomet vyniotinis bus drėgnesnis ir puresnis)
  • 250 g maskarponės sūrio
  • 1 šaukšto cukraus

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.