8241
Beatos virtuvė

Balzaminis kepsnys

(7)

Šis marinatas labai tinka jautienai, bet gardu ir aviena. Net ir kumpį galite taip marinuoti, tik reikėtų supjaustyti plonais gabalėliais, o kepti labai greitai. O jei filė ar antrekotas, tai jautienai svarbiausia yra neperkepti, nes net brangiausios mėsos gabalėlis bus kietas. Jei abejojate, kokią mėsą rinktis, pasitarkite su mėsininku.

Reikės:
  • 500 g mėsos
  • 3 šaukštų sojų padažo
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 šaukšto pomidorų padažo
  • 2 šaukštų raudonojo vyno acto
  • juodųjų pipirų gausiai

Marinato ingredientus sumaišykite ir pamarinuokite mėsą, geriausia per naktį. Kepkite ant kaitrių žarijų, bet ne ilgai.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (7)
Komentarai
  1. antanina parašė:

    Nuostabu! Mesyte gavosi pasakisko skonio. Nor as ne labai moku ruosti jautiena , Bet jau kepsneliai – svajone! Aciu uz receptuka. 🙂

  2. Ilona parašė:

    O galima su situ marinatu kiaulienos sprandine?galima orkaiteje ar geriau ant keptuves?

  3. Rasa parašė:

    galiu vietoj vyno acto pilti balzamika ?ir kepti gerai ikmaitintoj orkaiten ant groteliu ?

  4. Erika parašė:

    kiek laiko reikėtų jautienos kumpį kepti orkaitėje, kad neperkeptu ir būtų sultinga (ne pusiau žalia)? Iš anksto dėkoju

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.