Ruošiame antį:
Kepame blynelius:
Gaminame naminį padažą:
Ant blynelio dedame kelis gabaliukus antienos, agurko lazdelių, svogūnų, šaukštelį Hoisin padažo, blynelį susukame ir skanaujame.
Internete skaiciau, kad viena mergina si padaza pirko arba Maximoj arba Iki ar Rimi egzotisku produktu ir padazu skyriuje:)
Dar cia paziurekit: http://www.rytuvalgiai.lt/papildiniai/katalogas_panel/rodyti.php?preke=229
Padažo yra pirkti EASTANBUL maisto prekių parduotuvėje (IBRAHIM prek.centre) Vilniuje
Beata, ąčiū už paprastą, bet ne prastą patarimą naujametiniam stalui- pasinaudojome tuo patarimu, kepėme antį ir kumpį, darėme blynelius, Hoisin padažą, raudonojo kopūsto salotas- viskas labai skanu, viskas puiku, o ir laiko netruko daug visa tai pagaminti, bet… jūsų patartas Hoisin padažo receptas netiko mūsų skoniui, atleiskite, kad tai sakau, puikiai suprantu, kad žmonių skoniai skirtingi, anksčiau aš gaminau Hoisin padažą pagal kitą receptą ir mano šeimai bei draugams jis labai tiko- įdedu receptą, manau, kad visų produktų galima gauti ir Lietuvoje, gal ir jums patiks šis Hoisin padažo variantas:
4 tablespoons soy sauce
2 tablespoons peanut butter or soybean paste
1 tablespoon honey or brown sugar
2 teaspoons seasoned rice vinegar or white vinegar
1 garlic clove, finely minced
2 teaspoons sesame seed oil
1 teaspoon chinese hot sauce (more or less to taste) or jalepeno
1/8 teaspoon black pepper
Viską sudedame į vieną indą ir labai gerai iki vientisos, tiesiog blizgančios masės išplakame.
Beata, turiu tokį techninį klausimą – turiu antį didelę iš kaimo, tokį praktiškai pterodaktilį, įtariu nejauna jinai moteriškė buvo… Ar šitas kepimo metodas tiks, ar ją prieš kepant geriau su prieskoniais palaikyt parą – kitą, ar kažkaip kitaip gal kept? Baisiai bijau kad gali būt kieta ir sausa kaip akmuo.
Laida maciau,bet nepamenu. Gal galima trumpai kaip tas raudonas kopustu salotas paruost?
Negaliu susilaikyti nepagyrus šio recepto. Mano nevalgiukė dukra antį kimšo abiem rankytėm 🙂 Hoisin padažą dariau pagal Natali receptą – man jis kitą dieną dar skanesnis pasirodė – gal tas sviestas labiau sukibo su kitais ingridientais. Atradau, kad į blynelį galima susukti ir kopūstų salotas (receptas iš daržovių knygos su azijietišku užpilu) – dar skaniau negu su agurkais 🙂
Ačiū už skanų naujametinį vakarą 🙂
Aš Beatos Hoisin padažą šiek tiek patobulinau – sumaliau su blenderiu žemės riešutus kiek galima smulkiau, po to kepinau kaip ir recepte, tik su laimu šiek tiek nurūgštinau padažą, tai įdėjau šaukštelį medaus ir reikalas pasitaisė 🙂 Po to pabaigoje – dar su blenderiu dar kartelį viską gerai susmulkinau, kad masė būtų vienalytė. Gavosi super skonis, patiko visai šeimynai. Ačiū už receptuką 🙂 (man pirktiniai hoisin padažai per daug sintetikos prikimšti, šitas nesulyginamai skanesnis)
Kaip gaminti tas gražias salotas iš mėlynojo kopūsto????
O gal kas galite pasufleruoti kur pirkti Vilniuje Hoisin padazo? 🙂