Sveiki, o galima tiesiog sumalti migdolus ir įdėti? Arba kur galima nusipirkti migdolų miltų? 🙂
Sveiki, kokio dydžio formą naudojat? Ačiū
as kaip darau man uzsideda pluta , ar ji turi buti ? ar kaskaip sita pyraga galima padaryti be plutos ?
Sveiki gal galite kas nors parasyti recepto eiga?nes neturiu galimybes ziureti video,o jau susiruosiau gamint…
Laba diena Beata…Sakykit , dabar žadu Kūčioms kepti šį pyragą…Gana daug produktų..Ar jis tikrai skanus…Nes man 11 metų, skaniai gaminu, tačiau nesinorėtu , kad pyragas sugadintų nuotaiką..Jį kepu pirmą kartą:)
sveiki, ar galima migdolu miltus pakeisti paprastais miltais? ar geriau isvis nieko tada nedeti, jei neturiu migdolu miltu?
Sveiki
Bandau kepti ir aš 🙂 Sakykite, o kiek reikia tą karamelinį užpilą pavirti? Tik tiek, kad cukrus ištirptų?
Dėkoju
Ramaus, šeiminiško Jums Kūčių vakaro
Sveiki, ką galima būtų dėti vietoj migdolų skiedrelių?nes dėja neradau jų pirkti.
o nereikia sodos?
Tobulo skonio! O gaminasi labai lengvai 🙂
Kepiau šį pyragą. Rezultatas nustebino. Dėkoju Jums, Beata. Linksmų švenčių!
Neesu didele pyragu kepeja, taciau nusprendziau isbandyti si recepta.
Kokioje orkaites lentynoje nuo virsaus pyraga reiketu kepti? Ir kokia kepimo programa nustatyt – standartine kepimas is virsaus ir apacios?
Šis tortas kaip koks Grinčas pavogė Kalėdas
Puikus, nuostabus, labai labai super pyragas. Pavyko iš pirmo karto.Lenga, paprasta gaminti. Kepsiu tikrai dar ne kartą 😉 .Vaišinau kolektyvą – liko sužavėti. O kai pastovėjo per nakty šaldytuve kita puselė- jis tiesiog nepakartojamas. Ačiūūūū Beata !!!!!!!!!!!!!! . Pyragas t o b u l a s 😉
Aciu uz recepta,pyraga labai paprasta issikepti ir labai gardus gavosi 🙂 Aciu !!
diena. O kur yra pirkti to aguonų mišinio?
Sveiki Beata,
Noriu padėkoti už tikrai puikų pyrago receptą. Jis paprastas, nesudėtingas, nepareikalauja daug pastangų ieškant kažkokių įmantrių ingridientų. Kalėdų rytą šis pyragas puikiai papuošė mano stalą, o šiandieną dar kartelę pradžiugins mano svečius šį vakarą.
Ačiū Jums labai už išradingumą ir paprastumą!
Jūsų nuolatinė laidos žiūrėtoja- Deimantė 🙂
Nuostabus pyragas!tik vietoj migdolu miltu dejau maltu lazdyno reisutu ir paprastu dziuveseliu. Aciu uz puiku receptuka 🙂 sis pyragas bus daznas svecias musu namuose 🙂
pyragas vertas demesio :)laaabai patiko,kepiau kaledoms.neturejau migdolu,tai pakepinau zemes riesutu,dali sumaliau,dali susmulkinau virsui pabarstyti.aisku,su migdolais gal dar skaniau :)aciu uz recepta 😉
Didelis ACIU uz si pyrago recepta!Kepiau Kaledoms,visi buvo apzaveti:)
Deja, pyrago nebuvo galima del didelio saldumo 🙁 gaila, kad pati nesusiprotejau, kad beveik puse kg cukraus yra ženkliai per daug. Taip ir diabetu susirgt galima
Sveiki, beta, kaip tik dabar darau šį pyragą.
Tik man kažkodėl pyrago virus plutelė, liko viršuje, o vidus lyg pakritęs (bakstelėjus pagaliuku jaučiasi kad po viršutine plutele lyg būtų tuščia). Ar taip turi būti ir kai jis sušlaps su karameliniu užpilu, tada pakris? ar neiškepė pilnai?
iš akies neįvetinau, kad mano forma kiek mažesnė, greičiausiai 20cm, tai pyragas storesnis gavosi, kelpiau 55 min, pagaliukas dar buvo kiek drėgnas, lyg ne nuo neiškepusios tešlos, o lipnus kaip nuo cukraus. Gal per trumpai pakepiau..
Tikiuosi viskas pavyks, nešiu ryt kolegoms
Beata, o aguonu pieno misinys tas paruostas (ALVO) kaip suprantu tinka??
AGUONINIS KEPINIŲ MIŠINYS 🙂
Noriu paklausti ar galima naudoti liesesne grietinele, ar butina 35?
visi taip giria ši pyragą tai norėčiau ir aš pasigaminti.
Aš neturiu galimybes gauti Alvos aguoninio kepinių mišinio… Ar tai tik paprasti miltai su aguonomis?
Sveiki,
Puikiausio skonio pyragas. Tikrai rekomenduoju isbandyti.
Jau pirma karta gamindama, dariau pakeitimus: migdolu miltus keiciau kokosu drozlemis; neturedama grietineles glaistui, maisiau per puse riebia grietine su kokosu pienu, o ismirkytas aguonas sumaliau blenderiu. Viskas genealu, kas paparasta.Skonis tikrai nenukentejo! Sekmes virtuveje.
Kepiau Kalėdoms,kepu ir Velykoms.Pyragas labai skanus.Ačiū už recepta!!!
šis aguoninis tortas yra Lietuvos paveldas, bet tikrai Ne madam Beatos receptas 🙂 as jį išmokau dar iš savo močiutės, tik proporcijos skiriasi ir riešutai 🙂 o visa kita, copy paste iš senų virėjų knygų… viskas puiku, kad skleidžiat senuosius receptus, tik nerašykit, kad jums autorytė priklauso..
Taigi ir nesako, kad čia jos receptas, pažiūrėkit įrašo pradžią…
Galbūt kažkas galėtu parašyti šio torto technologinius procesus ? Labai . ačiū !
kepiau 🙂 ! vyrui gimimo dienos proga:) pasakiskas skonis! super
Sveiki,
Gal turite idėjų/minčių ir galėtumėte pasidalinti jomis kaip pasigaminti glaistą šiam skaniam pyragui smaližiams, kurie visai negali vartoti pieno produktų (ne tik dėl laktozės netoleravimo). Labai ačiū iš anksto.
Sveiki,
gal galetumete patarti, ka daryti, kad glaistas nesusicukruotu?
Cukraus dedu pagal pateiktas proporcijas. Gal per ilgai, ar per trumpai paverdu?
Is anksto dekoju uz atsakyma!
Sveiki, gal galite parasyti kaip daryti ta glaista ir kada ji uzpilti ant visos mases? Neturiu galimybes pasiziureti laidos, o noriu issikepti jau siandien. Aciu uz pagalba!!
Kur anglijoje galima nusipirkti aguonu misinio?
Kepiau si pyraga! Tikrai nuostabaus skonio, tik ziauuuriiaiiii saldus:) Vyras valge tris dienas, per tiek dienu ji ir sukirtome:) kita karta darydama deciau cukraus per puse maziau:) tekstura slapia, saldi, juntamas migdolu prieskonis ir saltas, labai tiktu karstai vasaros dienai:) tikrai vertas demesio, o ir pasidaro gana lengvai ir greitai, apart laukimi valgymui sekanciai dienai:)
Sveiki,
šį pyragą dariau jau daug metų ir niekaip niekam neatsbosta, aguonas maišiau šiek tiek su obuoliu. Priduoda tobulą skonį kai vietoje cukraus pertepimui naudoju kondensuotą pieną. Pabandykite prie progos.
Beata ačiū kad esate , žiūriu Jūsų laidą ,esate fantastiška.
[…] Receptą nusižiūrėjau vėlgi Beatos laidoje jau gan senokai, prieš šventes berods, ir laukiau tinkamos progos jį išbandyti. Kad jau prakalbau apie Beatą, tai šiemet vykusioje Knygų mugėje man ir vėl pavyko įsiamžinti su ja nuotraukoje. Ji, tikriausiai, nei nenutuokia, kiek daug tai reiškia tokiam paprastam žmogeliui kaip aš. Vyrui ko ne apsiseilėjusi pasakojau, kokia ji graži ir visa skaniai kvepianti Kaip gaila, kad prie jos atsistojusi, sugebu išlementi tik „ar negalėtumėte su manimi nusifotografuoti“. O juk galėjau jai į akis pasakyti, kaip ja žaviuosi, kaip dievinu jos receptus, kaip saugau ir tausoju jos rašytas knygas… […]
Aciu uz recepta.Super skonis
Labai labai skanus pyragas!!!
Sveiki! Gal galetumet kas nors parasyti kaip pasigaminti ta visa glaju?? Labai labai neturiu laiko ziureti video… :(( aciu!!
Pyragas tikrai geras, tačiau perspėjimas dėti cukraus per pusę mažiau, aš jau ir taip mažinau porciją ant 80gr. bet vistiek gavos super saldus. Dėl to kiek nusiminiau, nes norėjau išsikepti tobulais skanų pyragą, nelabai suprantu to saldumo esmės, kam taip persaldinti
Super pyragas, bet cukraus dedu mažiau apie 200 g. nes tikrai labai saldu.
[…] Aguonų pyragas – labai skanus ir labai šventiškas ir kalėdiškas. Kepiau jau kelis kartus ir tikrai kepsiu daugiau. Su tiek cukraus, kiek parašyta recepte, man jis gal kiek per saldus, bet galimai tai priklauso nuo to, kiek daug jo valgai. […]
Laba, gal galite parasyti kaip gaminti glaju, nes video neatsidaro…
Sveiki,
norėjau pasiteirauti ar būtina naudoti migdolus? Gal galėtumėt rekomenduoti kokius kitus rieštukus kaip alternatyvą jiems? Mąstau, galbūt tiktų skrudinti, karamelizuoti ir šiek tiek pasūdyti arachisai, tačiau nedrįstu taip rizikuoti, nes neragavus tieksiu ant šventinio stalo. 🙂
Nuostabus pyragas!!! kas mėgsta saldžiai – tobulas receptas
Sveiki,
galbūt žinote šio pyrago versiją be kiaušinių?
Sveiki, as noreciau paklausti, kiek deti produktu jei kepimo forma yra 26 cm skersmens? Jei desiu tiek kiek resepte galbut bus labai plonas? Labai prasau patarkit 🙂
O ar galima naudoti paprastas aguonas? Ar tuomet reikia kokio specialaus jų paruošimo?
Ačiū