Kaip paruošti:
1. Mėsą apskrudiname truputyje aliejaus. Geriausia tai padaryti per du kartus, padalinus ją pusiau.
2. Mėsą dedame į šoną ir pakepiname svogūną, kad būtų minkštas, o pabaigoje sudedame į keptuvę ir česnaką smulkintą.
3. Dedame mėsą atgal ir pilame prieskonius.
4. Pakepiname, leidžiame prieskoniams sušilti, pakvipti.
5. Sudedame daržoves: pjaustytą salierą, morkas, pomidorus, užpilame konservuotais pomidorais.
6. Jei atrodo, kad trūksta skysčio, įpilame pusę stiklinės vandens, įdedame lauro lapų, druskos, pipirų, razinų ir troškiname viską bent valandą.
7. Baigiant troškinti nuo avinžirnių nupilame lauk skystį, ir avinžirnius dedame prie troškinio. Leidžiame jiems sušilti ir viskas.
Čia, šitoje nuotraukoje – be špinatų…. aš juos vėliau įdėjau, prisiminusi…Skanu, skanu.
Saliero gumbas? tai cia pastarnokas…? atsiprasau uz neisprusima :)))