8241
Beatos virtuvė
 
ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,79 iš 5)
Loading...
 
Reikės: 160 g Dvaro sviesto, 7 kiaušinio tryniai, 160 g cukraus, 160 g Dvaro grietinės, 1 šaukštelis vanilės ekstrakto, 1,5 šaukštelio kepimo miltelių, 400 g miltų, žiupsnis druskos. Įdarui: 7 kiaušinio baltymai, 160 cukraus, 800g Dvaro varškės, 160 Dvaro grietinės, 80g Dvaro sviesto, 100 g aguonų, 1 apelsino žievelė, 2 šaukštai manų kruopų, 1,5 šaukštelio vanilės ekstrakto.
 
Komentarai (11)
Komentarai
  1. Dalia parašė:

    Kur receptas ir gaminimo eiga.

    • Beata Nicholson parašė:

      Žiūrėkite video ir pamatysite gaminimo eigą ir receptą. Šį receptą galite rasti ir mano žurnalo kalėdiniame numeryje.

  2. Edita parašė:

    Ar būtina dėti manų kruopų? Gal galima kuo nors pakeisti?

  3. Edita parašė:

    Kur perkate vanilės ekstraktą?

  4. Renata parašė:

    Labai diena Beata,o šis pyragas ne toks pat kaip buvo pas Jūs laidoje?kepiau aną tai labai patiko

  5. Rūta parašė:

    Video įdaro gaminime 160g. cukraus dedama į baltymus ir 160g. į varškę?

  6. Ieva parašė:

    Video cukrų 2k. rodo, kad deda po 160g. I baltymus ir dar paskui i varškę. Manau taip neturētų būti.

    • Beata Nicholson parašė:

      Oi geras pastebėjimas, tuoj žiūrėsim, ar eina aiškiau surašyt titruose. Išties reikia naudoti 160 g cukraus įdarui, bet juos suberti ne vienu ypu, o perpus – 80 g į baltymus ir 80 g į varškės masę.

  7. Renata parašė:

    Išsikepiau šį gliumzinio pyrago variantą,vietoje manu dėjau tešlos šaukštą,tobulas dvi dienas pastovėjes, nežinau kas dabar už jį skanesnis,įdaras panašus i sureli su aguonomis,ir ta biskvitine dalis tobula.

Palikite komentarą

* - būtini laukeliai



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.