Greičiausia šokoladinį musą pasigaminti galima taip: šokoladą ištirpinti ir sumaišyti su plakta grietinėle, tada į šaldytuvą, kad sustingtų ir viskas… Na, o jei yra šiek tiek daugiau laiko, tai galima paplušėti truputėlį daugiau. Iš tiesų, tai plušėti visai nereikia, nes mikseris viską padaro… Na, jei mikserio nėr, tai tada jau tikrai sunkus darbas, o ne musas…
Kaip paruošti:
To muso jau dabar pasidarys labai daug, nes baltymai jį labai iškels. Paragavus jis visas toks pilnas oro bus.
Sudėti į stiklines, pridengti plėvele ir įdėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Labai skanu valgyti su avietėmis…
Manau,beata susimaise, ten kur parasyta sokolada islyditi su cukrum,turejo buti su sviestu:)
labai skanu
laibai skanu
Labas, Beata,
as tikriausiai kazko nesupratau siame recepte 🙂 ingridientu sarase yra sviestas, bet niekur nerasome, kur ji deti 🙂 o cukrus minimas net 2 kartus 🙂 Pasimeciau, kaip gi is tikruju man musa ta pasigaminti 🙂