Kaip pagaminti šį pyragą žiūrėkite video.
Esu pamaloninta šito ypatingo pyrago, dar viduje vis jaučiu jo šilumą, nes ką tik išsikepusi dar karšto jo paragavau. Tiesa sakant nesitikėjau tokio malonaus skonio, kepant pasklido kvapas panašus į šokoladainio, tad labai kažko ir nesitikėjau, bet….. šiek tiek gavosi saldokas, kadangi neturėjau šokolado be cukraus tai jo idėjau mažiau ir tuo pačiu pamažinau cukraus nei nurodyta recepte, bet prie pyrago šaukstelis jogurto obolių su cinamonu visą saldumą pastatė į vietas, manau kad su ledais būtų taip pat labai skanu ir gaivu…Puikus receptas. Ačiū Beatai…
Šiandien teko paragauti… kepėja sakė, jog nieko ypatingo, o man – vienas pačių skaniausių, kokius tik teko valgyti… :))))
man,mano vyrui ir draugei labai patiko,aciu
o kokio karštumo turi būti orkaitė, nes reportaže nepaminėta 🙂 Dėkoju! 🙂
Kepinių knygoje rašo, kad šį pyragą reikia kepti 180 laipsnių temperatūroje 🙂
Labai skanus pyragas.
Gal kas nori pasidalinti skanių naminių ledų receptu? Parduotuvėse gausu, bet skanių ir „sveikų“ (be priedų ir pan.) nėra:(
turiu toki kvaila klausima, ar skiriasi rudojo ir paprasto cukraus skonis? daugumoje receptu imamas rudas, bet parasyta,kad galima ir balta naudoti. O sitame recepte ir abu yra.
O migdolu miltai vietoje trintu migdolu tiktu? Atradau spinteleje nauja pakuote, norisi juos panaudoti geram dalykui.
skaniai atrodo gaminamas. ir ganetinai paprastai. pabandysiu:)
Sveiki. Mano slyvos jau mirksta 🙂 Tik norejau pasiklausti del to cukraus kiekio. Jei neturiu juodojo sokolado be cukraus, o tik su cukrumi (kaip sokolado plyteles, tik pas mane visa plyta 😀 ) Tad keik cukraus deti i teslos ruosima jei ir slyvos saldzios, ir sokoladas su cukrum??? Kalbu apie rudaji cukru, nes balto net i migdolus nedesiu, nes pas mane iskart migdoliniai miltai. AciuĄ
Sveiki. Pyragas superinis!!!!! Sia savaite jau antra karta ji kepu 🙂
O man gavosi kiek kartokas,nelabai megeja sokoladiniu tortu,bet gal ka ne taip dariau,man toks i kartuma..
Man pirmąkart taip pat išėjo per kartus. Tai štai kaip prisitaikiau pagal save: slyvas mirkau ne kavoje, o vandenyje, dedu dalį juodo ir dalį pieniško šokolado. Skonis super!
Na sis pyragas vienas skaniausiu,kuriuos teko valgyti!!!
Kaip manote, pyragas išsilaikytų šviežias dvi dienas gražiai maišelyje suvyniotas? labai reikia pagalbos..
O kokioje temperaturoje ji reikia kepti?
Ačiū už puikų receptą.Šiaip nesu tokių šokoladinių pyragų mėgėja bet šis pyragas nuostabus:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
Ačiū už receptą. Man labai patiko, bet……. labaaaaaai saldu. Būtinai kepsiu šį pyragą dar ne kartą, bet visiškai nedėsiu jokio cukraus. Pyagas LIUKSIŠKAS 🙂
Gal teko pagal ta pati recepta kepti keksiuku formelese? Koki glaju patartumet?
Nerealus pyragas. man jis tooooks turtingas.
Pyragas puikus, nežiūrint į tai jog ragavau (ir ragauju) pyragą šį tik vietoj migdolų trintų dėta paprasti miltai. Na, jei ir toks pyragas liuksusinis tai kaip ten būtų vien su migdolais???!!! kepsiu, būtinai kepsiu!!!
aciu Beata uz si receptuka. tikrai superinis pyragas 😉
Beata, pyragas tikrai tobulas – visiška nuodėmė! Rytoj planuoju kepti gimtadienio proga, į darbą. Kaip manot, gal gautųsi maži keksiukai iš pyrago masės? Būtų paprasčiau padalinti kolegoms 😀
Vakar kepiau si pyraga, bet siandien nebereikia, galvoju kas butu jei ji ideciau i saldikli kelioms dienom? Ar atsiles jis butu valgomas?
Idomu, ar nepagadinsiu skonio, jei slyvas ismirkysiu Bailey likeryje vietoj kavos?
Kepsiu rytoj ir nesiuosi i svecius 🙂
Kepiau 45 min tikrai per daug:( apdege.
Sveiki, o ar būtų galima naudoti šviežias slyvas??
Laba diena,
Labai megstame si pyraga, bet neberodo video.
Gal butu imanoma tai sutvarkyti? 🙂
Laba diena,Beata! Jei vietoj sviesto idetumem riesutu sviesto arba migdolu kremo?ar uztektu riebumo ir skonio nesugadintu? Siuo atveju nedesiu sokolado,seimyna nera megejai
Sveiki,
Pyragas gaunasi nuostabaus skonio kiekviena karta, aciu uz puiku recepta. Norejau paklausti, ar butu galima kuo pakeisti kiausinius ar tiesiog be ju kepti? Noreciau mazyliui iskepti bet jis alergiskas kiausiniams.
Laba diena Beata,
Norejau paklausti ar butu galima kiausinius pakeisti kazkuo kitu. Labai megstame si pyraga, bet ne visi galime toleruoti kiausinius. Dekoju is anksto.
O negalima vietoj cukraus dėti medų?
Nuostabus! Kartais iškepu, kai pati noriu pasilepinti, esu ir dovanojusi šį pyragą savo tėčiui tėvo dienos proga 🙂 čia toks pyragas „dėl mamos“ skonio receptorių, ne dėl mažųjų direktorių 😀
Siandien nutariau pati ta pyraga pagaminti,labai skanu ypac su ledais.