Super greitas, super sveikas, skanus (visi naudojami riebalai yra iš chorizo) ir labai lengvai padaromas patiekalas.
Kaip paruošti:
Ir viskas – paprasčiau nebūna
Agne, chorizo yra tokia ispaniška dešra 🙂
Super skanu ir greita!!! 🙂 Taip savo virtuvje atradau kažką naujo…
kur gauti chorizo desros? (ismaisiau visus prekybcentius, visi tik guscioja peciais)
Ir,kur as anksciau buvau???:) Dievisko skonio!!!:)
Labas Beata.
Kokia lietuviska desra galeciau pakeisti Chorizo desra? Klaipedoje Chorizo visai nerandu..
Sveiki, mane taip pat domina, kur galima isigyti chorizo 🙂
Sveiki, chorizo yra visuose meat pointuose tokios parduotuveles ju yra ir Vilniuje ir Kaune ir Klaipedoje jie visada jos turi
Sveiki! Kiek porciju gaunasi? 🙂
Beata pamirsai svarbiausia dalyka pamineti, kad ryziai naudojami nestandartiniai neilgagrudziai o specialuspaelai be ju si paela net nepanasi y tikraja paela…
Bambeklis Marius nepamatė arba nenorėjo pamatyti, kad netgi pačiame pavadinime parašyta „a la paella“, tad į autentišką receptą čia nepretenduojama ir specialūs ryžiai nebūtini. Tikroji paelja gan įnoringa, o šioji, „a la paella“ – labai greitas, skanus ir, jei nepadauginsit chorizo, sveikas patiekalas. Aš į ją sukraunu gan nemažai svogūnų, paprikų, pomidoriukų, šaldytų žirnelių, špinatų, cukinijų, salierų ir dar kokių turimų daržovių – gėris! Labai skanu! Gaunasi kiek kitoks patiekalas nei tikroji ispaniškoji paelja, bet tikrai labai skanus!
Kas yra chorizo? :)))