glaistas:
100 g cukraus pudros,
3 šaukštų citrinos sulčių.
🙂
Vakar kepiau šį pyragą, labai puikus. Ačiū už receptą 🙂
Laba diena, Beata,
Labai žaviuosi Jūsų pyragais (ir be abejo, kitais receptais), bet prieš bandydama šį pyragą noriu pasiklausti: ką daryti, kad pyragas nesubliūkštų? Man dažniausiai bekepdamas pyragas gražiai iškyla, o išėmus subliūkšta 🙁 Gal galėtumėte patarti, ką daryti?
Iš anksto ačiū,
Eglė
Dekui Beata uz receptuka. Labai skaniai su seima ragavom.
o kada glaista reikia pilti?
Esu gan savikritiška maisto gaminimo atžvilgiu, bet šįkart pyragas gavosi lyg iš parduotuvės. Buvau labai savimi patenkinta ir dėkoju už receptą bei siulau išbandyti jį visiems. Tikrai verta;]
Ar būtų galima iš šios tešlos kepti keksiukus, ir kiek laiko juos reikėtų kepti?
Labai mėgstu tinginiams skirtus receptus – pyragas nuostabus!!! Visiems smaliziams tikrai rekomenduoju.
P.S. aviziniu dribsniai ir pilno grudo miltai salia kvietiniu – reikalo nepagadino 😉
Nuostabu, kepu ir kepsiu – labai skanu
Neradau karameles tad naudosiu kondensuota piena:) tikiuosi pavyks !
Mmmmm…. Drėgnas ir labai skanus. Tiko ir patiko 🙂
O plakti nieko nereikia? Užtenka tik išmaišyti? Ačiū 🙂
O tai kaip glaistas? ;o