Viską supjaustome taip, kaip patinka, sudedame į dubenį ir pagardiname grietine, druska, pipirais. Tiesa, jei tiekate šias salotas svečiams ar šventiniam stalui, tai nebūtina visko paskandinti grietinės padaže. Tiesiog ant salotų viršaus uždėkite keletą šaukštų grietinės (Vilkyškių grietinė salotoms puikiai išlaiko formą), pakrapykite krapais ir štai jums labai estetiškas salotų vaizdelis…
Drįsčiau labai stipriai pasiginčyti… Kokybė tikrai labai gera…
as taip pat paprieštaraučiau… Vilkyškių kefyras tiesiog dieviškas 🙂
Tikriausiai reklama su ta Vilkyškių grietine 🙂
Pritariu Ingai. Nenaudoju jokių Vilkyškių pieno produktų, nes kokybė tikrai labai prasta. O ir kaina per didelė prastos kokybės pieno produktams. Žemaitijos pieno, Rokiškio, Pieno žvaigždžių – liuks produktų galima rasti.
Aha, as taip apt jau keletas metu atsisakiau Vilkyskiu. Apskritai tai neperku ir grietines apskritai. Perku riebesni piena – man geriausiai tinka 3,5 Dvaro (jis vienintelis normaliai issiplaka, ruosiant kapucino). Perku sveizia grietinele (velgi, pasiteisino tik Dvaro ir Salteksnio)- naudoju sviezia, kai surugsta- rugscia – visada tikras produktas. Gamykliniu raugintu produktu -kefyru, grietiniu, jogurtu neperku – man visa tai turi perrugusi prieskoni. Jogukrta vasara pati darau (pridedu naturalaus graikisko jogurto i virta atvesinta piena), o ziema perku ta pati graikiska (kratais- ir turkiska- bet jis labai brangus) jogurta, kuris pakankamai riebus (buna 4-9 %) , islaiko forma. Ji valgome ir desertui (su uogienemis, vaisiais, varskes kremu, grietinele), ir salotu padazui, ir dar simtui kitu patiekalu 🙂 Sviestas pats geriausias (kaip senu laiku mociutes)- yra Salteksnio sveriamas. Tinka ir lydymui. Kai tokio negaunu, perku bet koki 82 %.
Vilkyškių kokybė mane tenkina, tiek šios grietinės, tiek ir kitų, ypač sūreliai patinka:)
Aš tai nenaudoju Vilkyškių produktų, kokybė ne kažką…