Štai ir viskas, prašom, puiki mėsa. Aš praktiškai turėjau vaikyti mergeles nuo tos vištos, kad dar užtektų jos salotoms.
Sveiki. Juk yra įdėta nuoroda – tai naujas „Daumantų“ majonezas 🙂
Aciu, Beata, uz sio gardaus padazo ir vistienos ideja. Beje, man ‘MangoMajo’ labai skaniai valgosi su zuvies patiekalais. Isbandykite! Sekmes Jums ir Jusu seimai, jau seniai esu istikima Jusu receptu gerbeja ir kaskart su nekantrumu laukiu naujienu. Dziugu, kad sugebate paprastus patiekalus pateikti taip nepaprastai ir toli grazu neprastai. Darkart dekoju!
Sveiki,
Jau teko paragauti mangomajo majonezo superinis tikrai!
Man asmeniskai sitaip paruosta vistiena visiskai nepatiko, gal del to kario, kurio ir taip dejau ne daugiau nei maza sauksteli, taciau vistiek jautesi labai smarkiai. O kaip dar sita saldu majoneza reiks realizuoti neisivaizduoju, nes visiskai neskaniai saldus.
Aciu uz greita ir skanu receptuka! Vistiena gavosi sultinga nors ir mazai marinavau. Vyrui labai patiko, sulaukiau komplimento uz si patiekala 🙂 O mangoMajo tiesiog tai ko man truko mano virtuveje, lauksiu daugiau ideju su juo.
mango majo majonezo niekur nera.kur jo nusipirkti?
Nu ką, išvoliojau vištieną, palikau marinuotis porai valandų, išbandysim 🙂 Tikiuos nenusivilsiu šiuo Beatos receptu, tai būtų pirmas kartas.
sveiki.kas tai yra daumantu ;mango majo;?