Kepame biskvitą:
Ruošiame kremą:
Sukame vyniotinį:
Sveiki,
kaip manote, jei tamsųjį cukrų pakeisčiau į paprasto cukraus ir medaus mišinį? Ar medus radikaliai nepakeistų skonio? 🙂 Nuoširdžiai dėkoju už atsakymą.
Norėčiau paklausti, ar netinka kepimo popierius vietoj sviestinio?
Siandien Maximoje sutikau tris moteris, kurios gamins si pyraga. Visos, deja, neradom aguonu kepiniams. Kaip issprest sia problemele?
aš ir pabandžiau šiandien- atrodo puikiai, nors lydytą sviestą sudėjau į tešlą 🙂 su septynių mėnesių mergyte sunku susikaupt 🙂 o ir cukrų dėjau paprastą, bet atrodo mmmmmm
Laba. Norejau pasakyti, kad labai puikus receptas. Vietoj saldytu uogu naudojau saldytas trintas uogas ir riesutu nenaudojau, bet gavosi labai labai skaniai. Aciu!
Miela, Beata,
pirmiausia graziu Jums svenciu ir ramybes visai Jusu seimai..
ir griztant prie beutes:)
kur ta sviestuka det?
visa 60g sviestinio pop istepimui nauot?
ar tikrai nieko nesumaisiau?
aciu
Ruta
aš irgi supratau,kad reikia lydytą sviestą tept popierių 🙂 bet gavosi laabai skaniai 🙂 visiems labai patiko 🙂
Nuostabaus skonio! Dejau silauoges. Tik sviesto man tiek daug nereikejo:) Aciu, Beata! Jus nuostabi:)
Sveiki, gal galite nurodyti kepimo skardos išmatavimus. Ačiū. Smagių artėjančių švenčių!
Isbandziau ir as si kepineli. Tik nesupratau kodel kepant ant virsaus susidare toks trapus plonas sluoksnis pakiles nuo pacios teslos. Labai sunku buvo suvymiot, nes i viduri sutrupejo tas sluoksnis. Mano vyniotinis pavirto plokstsiniu:-(. Gal skarda per maza…, nes ga
Labas, kepiau si vyniotini kaledoms, super gavosi, visi valgydami gyre, kad labai skanus. Nepersaldus, na labai patiko. Aciu Beatai:)
Kita karta bandysiu pagal si recepta daryti torta, tik padidinsiu normas, nes vyniotinis ne itin didelis ir kaip mat ,,istirpo“ 🙂
Aguonu ruosini pirkau Prismoj, mokejau apie 5 LT. Kiturr niekur nesu radusi.
Superinis vyniotinis!
Didzioji dalis dingo nuo stalo akimirksniu, o tai kas liko – per nakti dar labiau „prisigere“ maskarpones surio ir grietineles kremu ir pasidare dar gardziau…
Yummmm!
Su sventemis, Beata. Ruosiuosi si pyraga naujiesiems issikepti (na ir kas,kad jis labiau Kaledinis, bet kaledoms buvo angliskas pyragas ir imbieriniai sausainiai). Norejau paklausti:turiu maltas aguonas is anksciau nusipirkus,bet jos ne idarui skirtos ir uztai jose nera cukraus pudros. Ar jos tinka? Ka tokiu atveju reiktu recepte pakeisti?
Labai skanus!dejau trintas braškes į krema.. O vietoj aguonų mišinio nusunkiau nuo Kūčių likusii aguonpieni ir likusias maltas aguonas sumaisiau su mitais..
Labai skanus gavosi. Naudojau „Demerara“ rudąjį cukrų, šaldytas vyšnias be kauliukų ir padvigubinau maskarponės kiekį, nes kepiau didelėje skardoje,- gavosi toks „gerulis“- storulis. Ačiū už puikų receptėlį 🙂
Kepiau du variantus 1. su aguonų mišiniu, 2. tik su miltais. Abu variantai puikūs. O cukraus pudrą galima pasigaminti namie: paprastą cukrų sumalti su kavamale. Natūraliau ir be krakmolo 🙂
bet tai kaip man gavosi 😀 apacioj nusedo suplakti kiausiniai, o aguonos sukilo I virsu 😀 kvepejo kaip kiausiniene, bet suvalgiau, ka darysi, nesupratau tik, kodel ? 🙂
Sveiki , norėjau paklausti kaip paciai pasidaryti ta aguonu misinuka , nes parduotuveje neradau . Gal smulkiau sumalti aguonas ir ideti cukraus pudris , jei taip tai kiek ?