Šitiek produktų skirta vienai didelei empanadai.
Tešlos gamyba:
Įdaras
Įdarų vėlgi prisigalvoti galite įvairiausių, vietoj tuno galite naudoti chorizo dešrą ir vištieną. Empanada gali būti įdaryta ryžiais su dešra, daržovėmis, jūros gėrybėmis. Svarbu, kad įdaras būtų turtingo skonio ir ne per šlapias.
Gaminame įdarą:
Empanados gamyba:
Valgyti šis pyragas gardus ir karštas, ir šaltas.
Šiandien gaminau, man ir mano šeimai be galo skanu! Mano dukrytė metukų ir 3 mėnesių godžiai valgė ir vis prašė dar 🙂 ačiū, Beata.
labai gaila, kad pateiktas empanados tešlos receptas nėra tikras, o kažkoks pergalvotas, kitaip turėtų būti skanios empanados…
P.S. Beata, mielės į empanados tešlą NESIDEDA !!!!!