8241
Beatos virtuvė

Greita vištiena kiniškai

(13)
Reikės:
  • 2 cm ilgio imbiero šaknies
  • 1 morkos
  • 2 nedidelių agurkėlių
  • 1 skiltelės česnako
  • ryšelio laiškinių svogūnų
  • saujos žemės riešutų
  • 2 šaukštų saldžiarūgščio padažo vištienai
  • 1 vištienos krūtinėlės
  • šaukšto aliejaus kepti
  • šaukštelio keptų sezamų aliejaus
  • 2 šaukštų sojų padažo

1. Imbierą nulupame ir supjaustome labai plonais šiaudeliais, česnaką susmulkiname.

2. Morką ir agurkus supjaustome stambesnėmis pailgomis juostelėmis.

3. Vištieną supjaustome juostelėmis.

4. Keptuvėje įkaitiname aliejus. Apkepame vištieną, tuomet česnaką ir imbierą, pilame porą šaukštų sojų padažo.

5. Kai vištiena jau beveik iškepusi, beriame į keptuvę riešutus ir daržoves. Pakepame tik porą minučių ir pilame porą šaukštų saldžiarūgščio padažo, gerai permaišome, ir patiekalas paruoštas.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,14 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (13)
Komentarai
  1. Kristina parašė:

    Labai skani vištiena gaunasi.

  2. parašė:

    O kaip dėl to saldžiarūgščio padažo vištienai? Kas jis toks?

  3. -> As parašė:

    To padazo yra pirkti visose parduotuvese, http://trialx.com/g/Sweet_Chili_Sauce-2.jpg atrodo dauguma panasiai 🙂

  4. sima parašė:

    Yra pirkti parduotuvese prie padazu toks nedidukas stiklainiukas uzrasyta saldziarugstis padazas vistienai:)

  5. sima parašė:

    Ne sweet chili padazo cia reikia, o spec vistienai saldziarugscio, nes jo sudety jau yra ananasu, darzoviu ivairiu:)

  6. mazule parašė:

    o koks agurkelis sviezias ar marinuotas?

  7. atiR parašė:

    As vakar jau 4 karta dariau,tiesa nedejau imbiero ir sezamo seklu aliejaus ,bet skonis visvien fantastiskas,o ir pagaminama labai greitai.Tik soju padazo naudoju turbut trigubai daugiau 🙂

  8. Rūta parašė:

    Sveiki Beata . Vakr gaminau šią vištieną ir buvo labai skanu ( bus dar skanu 2 dienas darbo pietums) 🙂 Ačiū

  9. Lina parašė:

    Aš vietoj riešutų įdėjau sezamo sėklų – man asmeniškai taip dar skaniau. Ačiū tau, Beata, už paprastąi ir greitai paruošiamą tokią skanią vištieną, kurią valgo net ir mano vaikai 🙂

  10. Greta parašė:

    Puikus receptas ! Labai ačiū !!

  11. Julita parašė:

    super receptas:) Jau nepirmą kartą gaminu skonis tobulas!:) labai paprasta pagaminti.

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.