Produktų užteks puskiliui pašteto pagaminti
O su kuo rekomenduotute valgyti si pasteta 🙂 man tai visiskai naujas receptas 🙂
Skanu ! Super 🙂 Aciu…
Vau, Beata, sirdingiausias aciu uz si recepta! Pranokau pati save savo prancuzu svečių akyse šiandien!
Visi labai gyrė ir valgė, o aš savo ruožtu pasakojau apie šauniaja Beata, kuri per malonuma suktis virtuvėje virto visos Lietuvos top kulinare – televizijos žvaigžde- knygų rašytoja! Visi puolėjas žiūrėt tavo bloga ir manau, kad dabar jau pats laikas ji versti į visas kalbas – anglu, prancūzų, ispanų ir „išeiti“ į tarptautine scena!
Linkėjimai!
Miela Beata, avakr isbandziau si recepteli. Tik vietoj lazdyno riesutuku turejau savo pasigamintu, pagardintu zemes riesutu. Jie puikiai tiko 🙂 Valgem su skrudinta duona.. MMMM
Labutis,
norejau paklausti jeigu sandariai uzdarius i stiklainius, kiek laiko butu galima si pasteta laikyti?
Aciu
Ruošiuosi daryti šį paštetą Kūčioms, kiek laiko prieš galima jį padaryti? ar geriausiai tą pačią diena?
ojeiiiii !! Tikrai čia ir prancūzus, ir eskimus galima sužavėt tokiu gaminiu! Ką tik sukimšau du toast’us su šituo gardėsiu… uf, pilnas pilvas jau 😀
Tik va mano pastebėjimas: kitą kartą balzamiką keisčiau paprastom citrinų sultim, arba visai nieko rūgštaus 🙂
Žodžiu – ryt pas mane silkė su šitais burokais, o Kūčių stalas tikrai raudonuos 😀 Nuo burokų, o ne iš gėdos 😀
Tiesa.. atsidėkodama noriu pasiūlyti išsivirti morkų košės. Receptas paprastas, bet prancūzus tikrai sužavėsi 😀 (išbandytas reikalas). Tai va:
reikės morkų (tarkim trijų dideliu), aliejaus, druskos, cukraus ir citrinos sulčių/rūgšties.
Morkas išverdam su lupena, tada nulupam ir sublenderiuojam. Pilam šlaką aliejaus, žiūbsnį cukraus, šiek tiek druskos ir rūgšties. Pakaitinam ir vualią! 🙂 Skanu irgi va taip su duona ar su mėsa. 🙂 Pabandyk, lauksiu atsiliepimo 😉
Ačiū už nuostabų receptą ❤
Labulis, ruosiuosi gaminti kuciom, o kazin galima butu naudoti vakumuotus virtus burokelius? Dekui, linksmiau svenciu!!!
Sveiki, o riesutu nereikia pakepinti?