8241
Beatos virtuvė

Braškių, grietinėlės ir jogurto bei riešutinių trupinių sluoksniuotinis

(0)
Reikės:
  • 250 ml plakamosios grietinėlės
  • 250 ml arba truputį daugiau natūralaus jogurto
  • 1 šaukšto cukraus pudros (arba medaus)
  • Braškių ar kitokių uogų
  • Migdolų riekelių papuošti

 

  1. Grietinėlę išplakite (jei naudojate cukraus pudrą, išplakite kartu su grietinėle, o jei medų – palaistysite juo desertą vėliau), permaišykite su jogurtu.
  2. Į taures ar į desertinius indelius dėkite braškių, pabarstykite trupiniais (kurie neturi orkaitės arba tingi, panašiai galima išsisukti su sutrupintais avižiniais sausainiais.), pilkite grietinėlės ir jogurto ir taip sluoksniuojame iki viršaus.
  3. Puoškite migdolų riekelėmis (galite jas paskrudinti keptuvėje).
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.