Grietinėlę išplakite (jei naudojate cukraus pudrą, išplakite kartu su grietinėle, o jei medų – palaistysite juo desertą vėliau), permaišykite su jogurtu.
Į taures ar į desertinius indelius dėkite braškių, pabarstykite trupiniais (kurie neturi orkaitės arba tingi, panašiai galima išsisukti su sutrupintais avižiniais sausainiais.), pilkite grietinėlės ir jogurto ir taip sluoksniuojame iki viršaus.
Puoškite migdolų riekelėmis (galite jas paskrudinti keptuvėje).
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia