Kaip paruošti:
sveiki, as taip pat megstu tokius visokius tortukus, tik as gaminu ne su sylke, o su lasisa, o pagrinda sudaro juodos duonos minktoji dalis susmulkinta (paplesyta gabaliukais) lengvai paspaudziu ir paslakstau trupuciu pienunko. 🙂
bet va su avokadais dar nebandziau, bet manau reiktu pameginti ir tubut be silkes (nemegstu as tu silkes kaulinejimo 🙂 labai daug laiko uzima :))
Beata, jusu receptukai nuostabus ir nepriekaistingi 🙂
didelis acu Jums 🙂
graziu ateinanciu svenciu!
Kartą dariau su varške silkės tortą, skanu buvo, bet ta varškė ir silkė labai neįprastai. Geriau, manau, su avokadu būtų.
Laba diena,sakykit o jai naudosiu dziovintus krapus ar tiks?nes niekur nerandu nusipirkti svieziu:((( o taip noriu seimyna palepinti per Kucias siuo nuostabiu patiekalu
labai skanu,sekmes jums
Man tas su avokadu priimtinesnis variantas……bet Beata po tokio draugu susitikimo kiek turejai tvarkytis aina sau…..