8241
Beatos virtuvė

Kaip veikia Kviečiu į Svečius

(5)

Mielieji, ačiū jums!

Jau vakar po mano įrašo nemažai jūsų pareiškė norą dalyvauti kasmetinėje iniciatyvoje „Kviečiu į svečius“, puiku.

Kodėl dalyvauti? Todėl, kad man patinka bendruomeniškumas, o dabar ruduo ir taip gera būti kartu. Žinoma, kad galite pinigus aukoti ir be vaišių, bet aš manau, kad turi būti smagu visiems. Galite daryti tiesiog kavos pertraukėles darbovietėje ar suneštinius pietus.

Dėmesio! Negalvokite, kad reikia didelių pinigų ir aukų. Dvidešimt litų yra solidi suma. Kaip jau sakiau, bet kokia jūsų finansinė parama „Maisto bankui“ yra svari pagalba. Žinau, kad daugelis nejaukiai jaučiasi – kaip čia prašysi pinigų iš pas tave į svečius atėjusių draugų ir artimųjų.  O jūs tiesiog pastatykite kokį indą, šalia užrašykite „Ačiū, kad padedate „Maisto bankui“-  ir viskas. Kas kiek norės, tiek tyliai ir paaukos.

Taigi trumpas priminimas: kas ir kaip.

FB yra pagamintas toks naujas įrankis, kuri galite naudoti draugams pakviesti. Išmėginkite, visai smagu ir patogu!

Kvieciu į svečius svetainėje ir mano puslapyje apie tai yra parašyta jau daug kartų.

Jei girdite apie tai pirmą kartą, tai žinokite, kad daroma viskas taip: paskutinį rugsėjo savaigalį jūs pasiruošiate vaišių (patarimų mano bloge ką ir kaip gaminti, dar tikrai rasite), sukviečiate draugus, kaimynus ir artimuosius, visi linksmai pabendraujate, o draugai paaukoja „Maisto bankui“. Surinktą sumą pinigų jūs pervedate į „Maisto banko“ sąskaitą, kur kiekvienas jūsų paaukotas litas virsta 16 LT (kaip įvyksta ši stebuklinga matematika, pažiūrėkite video, kurį ir vakar skelbiau).

Visi, kurie ketinate prisidėti prie šios mano ir „Maisto banko“ iniciatyvos, registruokitės „Kviečiu į svečius“ svetainėje, nes aš juk esu pasiruošusi aktyviausius dalyvius pati pasikviesti į svečius ir asmeniškai  padėkoti.

Kaip minėjau, galite dalyvauti kaip privatūs asmenys arba kaip organizacija – visai nesvarbu, svarbu gerai praleistas laikas kartu ir padarytas geras darbas.

Galite naudotis kvietimais, visa informacija, esančia „Kviečiu į svečius“ puslapyje, receptais, idėjomis ir t. t.

Nedvejokite, kvieskite į svečius ir pamatysite, viskas puikiai pavyks. Svarbiausia žengti pirmą žingsnį, o toliau jau viskas liesis kaip iš pypkės.

 

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (5)
Komentarai
  1. Rima parašė:

    Mane sudomino .Pakviesiu drauges iskepti moliugo pyrago .Stai ir bus labdaringas vakarelis .Manyciau pinigeliu rasim paukoti „Maisto bankui “.

  2. Dalia M. parašė:

    Laba diena, graži idėja su tuo „Maisto banku“! Man kirba viena mintis, o čia bus tik Vilniuje pamaitinti žmonės ar ir kituose miestuose bei miesteliuose?
    Sėkmės Jums!

  3. vaidotas parašė:

    Dalia, „Maisto bankas“ kasdien matina žmones 37 miestuose, o „Maisto banko“ akcijas organizuoja 62-se – taigi geografija tikrai plati 😉

  4. […] kurie gyvena sunkiai. Jei visai netyčia nežinote, kaip dalyvauti, tai dar ir dar kartą tai aprašiau vakar, bet prie šios temos grįšiu ir kitą […]

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.